Gammelmedia medskyldiga till skolattacken i Trollhättan då de censurerar mind control

Thursday, 22 October 2015 15:45

Skolmassakern i Trollhättan den 22 oktober 2015 är igen en typisk mind control operation från Mossad, som kontrollerar denna teknologi i Sverige sedan M/S Estonias förlisning. Även innan det kom närmare uppgifter om gärningsmannen var det klart för White TV att gärningsmannen var svensk utan invandrarbakgrund med förmodligen högerextrema åsikter. Detta bekräftas nu av Expressen, som är Säpos hemliga språkrör. Expressen gick litet senare även ut med namnet: Anton Lundin Pettersson. Till bilden hör även att den attackerade Kronan skolan i Trollhättan har till 95% invandrare.

Det är de västliga säkerhetstjänsterna med USA i spetsen som orkestrerar migrationskriget mot Europa (i synnerhet Tyskland och Sverige) med syftet att slå sönder nationalstaterna för att öppna vägen för den nya världsordningen. För att påskynda denna process vill säkerhetstjänsterna vålla kaos i dessa länder så att det till slut blir inbördeskrig mellan invandrargrupper sinsemellan och/eller invandrargrupper och högerextremer eller andra svenska grupper.

Till bilden hör även att samtliga högerextrema grupper i Sverige och Tyskland kontrolleras av Mossad med mind control, vilket har ofta bekräftats av Dr. Andreas von Bülow (SPD), som satt i över tio år som medlem av det tyska parlamentet i kontrollfunktionen över de tyska säkerhetstjänsterna, som kontrolleras i sin tur av CIA och Mossad, precis som i Sverige.

White TV:s Henning Witte sitter i styrelsen för den största europeiska mind control offer föreningen EUCACH med över 700 medlemmar, som nyligen anordnade tillsammans med andra offerföreningar runtom i Europa den andra mind control världskonferensen i Berlin den 1 och 2 oktober 2015. Han är en av de ledande experterna på området mind control i världen. Med honom i styrelsen satt den finska läkaren Rauni Kilde fram till den 8 februari 2015, då hon med stor sannolikhet mördades med mind control vapen inledningsvis hemma i Norge och sedan på ett finskt sjukhus i Vasa.

Rauni-Leena Luukanen-Kilde har flera gånger under personliga samtal med Henning Witte bekräftat för honom att samtliga skolskjutningar i Finland varit mind control operationer precis som Breiviks massaker i Norge.

Det typiska är att gärningsmannen har inget motiv eller bara diffusa, så att för honom vilt främmande människor mördas. Typiskt är också ett självmordsprogram efter dådet som t.ex. hos Ikeamannen som försökte döda sig själv. Idag blev det ett typiskt fall av suicide by cop, att gärningsmannen provocerar polisen att döda honom. Då finns det mindre risk att upptäcka att han var under mind control efteråt.

Ofta har gärningsmännen varit patienter inom psykiatrin.

"Hans inblandning förvånar de som känner honom.

– Han är jättelugn och tillbakadragen. Om detta stämmer är det en fruktansvärd chock för mig. Det kan inte vara sant, säger en av 21-åringens arbetskamrater." skriver Expressen. Detta är också typiskt för med teknologi fjärrstyrda människor. De är helt oskyldiga offer.

Ofta passar dådet de mörka bakgrundskrafternas program, så som idag uppvigling av svenskar mot invandrare. Problem, reaktion, lösning: alla svenskar som är emot invandring är högerextrema rasister.

Att skolattacken blivit snabbt en världsnyhet visar också att säkerhetstjänsterna är i farten med sin mind control teknologi. Att politiker talar om en attack mot Sverige indikerar också mind control som under Anna Lindh mordet.

Samtliga amerikanska, engelska, tyska och finska skolattacker varit mind control operationer. Varför skall då dagens inte vara det?

Påfallande är att den 21-åriga svenske gärningsmannen bara hade knivar med sig och inte skjutvapen, så att det blev förhållandevis få offer. Detta liknar terrordådet från den 11 december 2010 i gamla stan med Taimour Abdulwahab, som också var en operation av västliga säkerhetstjänster. I båda fall verkar Säpo eller andra svenska säkerhetstjänster ha bidragit med att det blev så litet offer som möjligt. Det skall de ha ett visst tack för, då de inte har makten att stoppa Mossad eller MI6 helt och hållet.

Svenska gammelmedia är starkt medskyldiga till skolskjutningen i Trollhättan idag då de systematiskt censurerar alla de talrika bevisen om mind control. White TV har ideligen skickat över bevismaterial till dem och aldrig fått ens ett eko på det. Det är knäpp tyst jämt. Hade massmedia tappert kämpat mot den lömska mind control teknologin hade dagens illdåd kunnat förhindras. Fy skäms svenska journalister, ni har blod på era händer!

Update: Lundin Pettersson och Vampyrmannen under hård mind control, nya indicier;

Annat om massmord på skolor, säkerhetstjänster och mind control på White TV:

Massakern i Newtown Connecticut at Sandy Hook Elementary School Mind Control;

Knivattacken i Norrköping och på Ikea förmodligen mind control;

Fjärrstyrdes Taimour Abdulwahab?

Washington shooter Aaron Alexis bad White TV:s samarbetspartner FFCHS om hjälp mot mind control;

Dr. John Hall och Alex Jones bekräftar: Washington shooter Aaron Alexis mind controled;

MI5 agent Dr. Barrie Trower: dangerous radiation everywhere;