Knivattacken i Norrköping och på Ikea förmodligen mind control

Tuesday, 18 August 2015 18:09

källa NT

Först och främst en stor eloge till polisen i Norrköping som gjorde en lysande insats igår när tre mycket allvarliga tillbud nästan hände samtidigt och alla löstes elegant!

Knivattacken i Norrköping i går, 17 augusti 2015, var av allt att döma igen en mind control attack mot Sverige.

"Kriminologen Mikael Rying säger till NT att det rör sig om ett vansinnesdåd.

– När gärningsman och offer inte känner varandra, våldshandlingarna sker på allmän plats och det inte finns något motiv blir det ett vansinnesdåd. Precis det som hänt i dag, säger han.

Ofta sker flera vansinnesdåd i löpande följd, efter varandra. Så är fallet också nu, med knivmorden på Ikea i Västerås dagarna innan.

– Gemensamt för vansinnesdåd är att det är manliga gärningsmän mellan 20 och 40 år, att de har missbruksproblem eller lider av psykisk sjukdom med vanföreställningar, säger Mikael Rying till tidningen." skriver Expressen. (Fet genom White TV)

De flesta vansinnesdåd är resultatet av mind control och inte en psykisk sjukdom! Innan mind control teknologin blev modernt utvecklad på 1950-talet fanns det knappt några vansinnesdåd. Utan ett motiv skulle ingen vara så dum eller tillräckligt aggressiv att attackera vilt främmande människor. Kanske en, men inte flera. Efter en attack borde en opåverkad människa själv bli så chockat att han inte fortsätter. Dessutom är det typiskt för mind control att "gärningsmannen" låter sig lätt fångas efter illdådet eller begår självmord (eller försöker som på Ikea i Västerås), vilket är en del av mind control programmet.

Fler detaljer i Norrköpings knivattack tyder på mind control, att den 24-årige "gärningsmannen" varit fjärrstyrd:

1. "Han tittade inte ens på mig när han högg mig, säger Anghel Adriana till Expressen"

Detta skulle kunna tyda på att det fanns en annan i närheten som fjärrstyrde honom, den egentlige gärningsmannen. Vi vet från vansinnesfärden i Gamla Stan för några år sedan att chauffören angav att en man med en låda runt halsen fjärrstyrde honom. Samma uppgifter med en låda, dator, runt halsen gav Sean Stinn i sin sista intervju med White TV före hans påstådda död i USA.

2. "–Fy fan! Fy fan! Han sa inte ett ljud när han högg henne jag såg." rapporterar NT.

Ljudlösheten tyder också på programmering, fjärrstyrning.

3. "Några andra vittnen har sagt att han verkade vara narkotikapåverkad?

–?Jag kan inte säkert säga att han var påtänd. Verkade mer loj än hetsig. Kanske lite som att han hade rökt på eller så men inte som att han var stissig." fortsätter NT.

Förmodligen kommer man inte hitta några droger i hans kropp. Vi får avvakta utredningen.

4. "Han tillbringade fyra veckor på en psykiatrisk avdelning, en plan för hans behandling gjordes upp, han skulle få plats på ett gruppboende." rapporterar AB.

Psykiatrin är ofta med i mind control konspirationen, ibland inte från början, men sedan under mörkläggningen.

5. 24-åringen har aldrig varit våldsamt tidigare: "Sonen har aldrig varit farlig, visst kunde han bli förbannad på henne, men hon har aldrig känt sig så rädd att hon behövde ringa polisen. Men för tre år sedan betedde han sig så konstigt när han bodde hos sin syster att han blev tvångsomhändertagen. ..... 

Sonen hade alla förutsättningar att leva ett vanligt liv, fortsätter hon. Han utbildades till kock i den kommun i Mellansverige där han växte upp och hade jobb på finare ställen i Sverige och utomlands. I ungdomsåren var han ”go och glad”, som hans mamma beskriver honom.

Men någonting började hända med 24-åringen i samband med föräldrarnas skilsmässa samtidigt som han gick ut gymnasiet.

Han hade svårt att leva med andra människor, hade kunde inte leva ett ordnat liv med fasta rutiner och en vardag.

– Han hade en föreställning om att han var en högre stående människa. Han visste allt, vi andra visste ingenting. Han kunde låta som en präst och tala om för oss hur vi ska leva våra liv." säger modern till AB.

Plötsliga personlighetsförändringar utan vettig anledning är ett tydligt tecken på mind control, en teknisk förändring helt enkelt, ingen psykisk.

Förmodligen är sonen inte psykiskt sjuk utan blivit försökskanin för mind control maffian. De misstänkta i det här fallet är alltså Mossad/Säpo, FOI och/eller KI. De utvecklar nämligen mind control teknologin i Sverige i smyg sedan årtionden.

Andra vansinnesdåd som misstänks vara mind control på White TV:

Vansinnesdåd i Varberg förmodligen tankekontroll/mind control;

Malmöskytten Peter Mangs Mind Controlled;

Karl Markus tvångsmedicineras trots att medicinen misslyckas och utan Mind Control utredning;

Colorados Bio-Massmördare James Holmes naturligtvis Mind Controlled;

Patricio Ayala mind controlled i Norrköping;

 

Simon Parkes reveals mind control secrets from Henning Witte on Vimeo.

Mind Controlled Patricio Ayala Norrköping from Henning Witte on Vimeo.