23-åringens rituella mord på Lidingö var under mind control

Monday, 12 October 2015 20:52

Nyligen fokuserade gammelmedia på det hemska ritualmordet på Lidingö:

"23-åringen mördade sin sexpartner under rituella former – han drack mannens blod och målade sedan ett pentagram på väggen.

I förhör berättar han hur livet brakade samman då han blev utskriven från en psykiatrisk klinik.

– Rösterna i mitt huvud befallde mig att mörda, säger mannen som åtalas i dag.  .......

I förhör berättar mannen om sin långvariga psykiska ohälsa och om de röster han hört i sitt huvud under flera års tid. 2012 började han intressera sig för satanism samtidigt som han hörde röster som uppmanade honom att skära halsen av katter.

– Jag försökte locka till mig katter med kattmat men jag gjorde aldrig något eftersom jag inte fick tag i någon katt, säger mannen.

Under de timslånga förhören berättar 23-åringen också om de vanföreställningar han haft, om hur han trott sig vara övervakad av KGB.

– När jag insåg att jag hade KGB efter mig kände jag att situationen blev övermäktig och då vände jag mig till satanismen och fick kraft ifrån den, säger han.

Kunde inte gå ut

Den upplevda KGB-övervakningen ska enligt 23-åringen ha skett från skåpbilar som stått parkerade utanför hans bostad och av personer utklädda till hantverkare.

Hans uppfattning av situationen gjorde, enligt honom själv, att han började beväpna sig med knivar och yxor samt bära skyddsväst. Efter att han blev utskriven från St. Görans psykiatriska sjukhus 2013 berättar han att hela hans liv rämnade och våren 2015 hade rösterna växt sig starkare än någonsin, berättar 23-åringen. Uppmaningen som ekade i hans huvud var att han själv skulle dö – om han inte dödade 32-åringen som varit hans sexpartner.

– Rösten tilltog och jag kände hur världen kröp sig på mig, att min dödsdom kom närmare och närmare hela tiden.

Före mordet gjorde han flera sökningar på internet, bland annat på "cut throat", "livstids fängelse i Sverige" och "hur man förstör en hårddisk".

Den 27 juni satte 23-åringen sin plan i verket och åkte till 32-åringens lägenhet på Lidingö. Med sig hade han en kniv." skriver AB.

23-åringen överlämnade sig själv till polisen och berättade bl.a. att han druckit offrets blod "och målade ett pentagram med blod på golvet och på väggen. I anslutning till pentagrammet målade han en nazistisk symbol."

källa

Detta fall uppvisar alla typiska kännetecknen att 23-åringen fallit offer för den lömska mind control teknologin:

1. Han hörde röster (se den sista kinesiska filmen nedan)

2. Han försökte att kämpa emot rösterna och de negativa tankeimpulserna

3. Gang stalking, här i form av inbillad KGB-förföljelse. KGB finns numera bara kvar i Vitryssland. I Ryssland heter det FSB eller annat

4. Han överger sig frivilligt till polisen

5. Han dras till satanism och gör svart magiska, illuminatbetonade, handlingar

6. Behandling inom psykiatrin

6. Han hade inget motiv

7. Det enda som fattades var självmordsprogrammet. Det brukar ofta kicka in, för att det inte skall komma fram att offret var under mind control, som under IKEA-morden i somras t.ex., där killen dock misslyckades

Mind control offer får aldrig hjälp av psykiatrin, då många psykiatriska kliniker själva är en del av den stora mind control konspirationen. Många offer har blivit chipat inom psykiatrin. Vi vet sedan Dr. Ewen Camerons härjningar på Mc Gill universitetet i Kanada på 1950-talet, att psykiatrin var en central plats för dessa vidriga och extremt plågsamma människoförsök.

White TV har under åren skrivit till många gammeljournalister och påpekat den stora faran med mind control. Inte en enda har svarat. Genom att tysta ner ämnet, genom att mörklägga mind control, gör sig fuljournalisterna medskyldiga till alla mord och lidande genom denna vidriga teknologi.

Utan journalisternas och psykiatrikernas hjälp skulle mind control inte kunnat få den stora utbredningen som den fått idag.

Fy skäms alla ni som kallar er journalister, ni är medhjälpare till mord och misshandel!

Hemskt är också att Google eller några som kapat Google censurerar alarm om mind control. När White TV påpekade att Jonas Runnemark, som mördade sin älskade lilla familj, fallit offer för mind control, gick det i början att hitta inslaget på sidan 2 eller 3 under en googling. Men idag har Google tagit bort White TV:s inslag om Runnemark och mind control när folk söker bara på hans namn, se filmen nedan. Först när man slår Jonas Runnemark och orden mind control dyker artikeln upp,

Dagens inslag har inte publicerats direkt när de hemska detaljerna blev kända den 7 oktober 2015 utan först nu, när det är nymåne, då den fokuserar solens neutrinostrålning till jorden på ett sätt, att saker och ting får bättre genomslagskraft.

UpdateLundin Pettersson och Vampyrmannen under hård mind control, nya indicier

Se även på White TV:

Knivattacken i Norrköping och på Ikea förmodligen mind control;

Jonas Runnemark, militären som dödade sin familj i Lund, helt oskyldigt offer för mind control;

A320 co-piloten Andreas Lubitz säkert oskyldig men fjärrstyrd av CIA;

Reclaim The Brain med Jari Rourali Eskilstuna;