Ungern kastar ut Rothschild (IMF) och ger ut egna räntefria pengar

Monday, 02 September 2013 16:25

Ungern har kastat ut Rothschild-styrda IMF, rapporterar National Journal och American Free Press. Samtidigt rapporterar de att Ungern under statsminister Viktor Orban jagar alla politiker som sålt ut landet till Rothschildmaffian och att Ungerns centralbank MNB numera ger räntefria lån. MNB, som styrs av Orbans ex-ekonomiminister Matolcsy har hittills ställt 750 Mrd. Forint till förfogande. Tyvärr ges dessa lån inte till folket som det bör sig vara, se t.ex. den amerikanska delstatsägda banken i North Dakota, utan till privatbankerna som mestadels nobbar den ungerska centralbankens billiga pengar. Lagen kräver att bankerna får max ta ut 2,5 % ränta från sina kunder när de tar räntefria lån från MNB.

källa

Ungern betalar dessutom tillbaka 2,2 miljarder EUR till IMF i förtid. Lånet förfaller till återbetalning först i mars 2014. Tydligare kan ett land inte visa fingret åt Wall Street banksters.

Det finns dock indikationer att Ungern har fått hjälp av Kina för att kunna uppföra sig så kaxig.

Ungerns statminister Victor Orban: "Det är ansvarslöst att gå med i Euron"

Viktor Orban skall också ha en eloge att han vägrar att gå med i Euron.

Ungerns åtgärder är mycket bra men ändå bara första steget till ekonomiskt oberoende, välfärd och full sysselsättning. Ungern har dock inte avskaffat roten till den ekonomiska ondskan, pyramidspelet, som även deras banker bedriver. Till det behövs att de privata bankerna inte längre får ge ut pengar med hjälp av fractional reserve banking och det andra är att Forint inte får emitteras som lån längre utan som räntefria engångsbetalningar (arbetspengar), som är en motprestation för utfört arbete, vilket betyder att pengarna uppbackas med arbete och inte skuld, som idag,

Detta betyder att Ungern enbart skall ge rätt åt centralbanken MNB att ge ut ränte- och återbetalningsfria pengar, ingen annan.

Viktor Orbán
Viktor Orbán
Viktor Orbán
Viktor Orbán
Viktor Orbán