Hitlers hemligaste vapen: Die Glocke

Tuesday, 18 September 2012 18:24

Hitler hade många dolda vapenprojekt på gång, som har hemlighållits av USA och England efter andra världskriget. Detta resulterar delvis ur en mycket ful affär mellan USA och England på ena sidan och Hitler och hans nazistparti å andra sidan: USA och England får Hitlers atombomber, som sedan kastades på Japan av USA under förespegling att det var deras vapenkonst, medans de i själva verket hängde långt efter Tyskland. I utbyte mot att Hitler överlämnade och inte använde de hotande atombomber, som delvis var placerade på mycket avancerade tyska ubåtar längs den amerikanska östra kusten, fick Hitler och alla nazister som ville efter vapenstilleståndet med Wehrmacht (ett fredsfördrag med den tyska riksregeringen kom aldrig till), välja en palts efter deras behag att fly till och ta med sig alla de andra Wunderwaffen, undervapen, som ansågs kriegsentscheidend i Nazi-Tyskland, alltså avgörande för krigets utgång.

De minst hemliga och viktiga av dessa Wunderwaffen var atombomberna. Det mest hemliga var projektet Die Glocke, klockan, som utfördes i Schlesien, numera Polen. Där har väldigt få bevis kunnat komma till dagens ljus, men de få pusselbitar som finns tyder på, att Die Glocke kunde åsidosätta gravitationen, d.v.s. levitera och genomföra tidsresor. "Själva "klockan" handlade om att generera ett s k Torsionfält, för att just kunna möjliggöra tidsresor. Experimentet avbröts när ryssarna närmade sig, alla inblandade vetenskapsmän sköts ihjäl av SS och klockan försvann" skriver någon mycket riktigt på Vaken.se forum. Det mördades även alla vanliga arbetare som hade med projektet att göra.

Detta är en fantasibild av Die Glocke

Rester av försöksanläggningen för Die Glocke

Die Glocke låg under SS-Generalen Hans Kammlers befäl, en mycket begåvad men fruktansvärd grym och hänsynslös varelse. Han försvann spårlöst under april 1945 med flera av sina Wunderwaffen, förmodligen i ett av mycket få Junkers Ju 390. SS-Generalen Jakob Sporrenberg deltog också i Glocke-projektet.

Junker Ju 390 Kammlers flyktplan

Mer om detta fantastiska flygplan här: Amazing wartime story of the Ju 390 and the Ju 290;

 

Projektet Die Glocke gick under två kodbeteckningar: Laternenträger och Chronos.

Se nu Project Camelots mycket intressanta intervju med den ledande Glocke forskaren från Polen, Igor Witkowski: