Bra film om UFO:s och utomjordingar för nybörjare; varför saboteras Disclosure hela tiden?

Monday, 20 March 2023 00:11

Jag började med mina privata UFO-forskningar redan 199O när jag flyttade från Tyskland till Sverige. Det som tog bort mina sista tvivel om att UFO:s finns var en rysk bok från Marina Lavrentievna Popovich, (bild ovan) också kallad "Madame MiG" då hon var en mycket duktig och modig testpilot i Sovjetunionen med över hundra flygvärldsrekorder. Boken heter UFO Glasnost och publicerades i Tyskland 1991.

Efter sin lysande pilotkarriär blev hon i slutet på 1970-talet chef för en specialmyndighet i Sovjet bortom Uralbergen dit folk var anvisad att rapportera UFO-observationer. Ca 10 år innan blev det förbjudet i Sovjetdiktaturen att publicera om UFO:s och hela folket var avskärmat från Väst så att de inte heller kunde läsa eller se västliga UFO-rapporter. Men trots detta liknade de tusentals UFO-beskrivningar som Marina fick ta emot och hemligstämpla de som var i omlopp i Väst.

Då förstod jag att UFO:s finns och att vissa är konstruerade på jorden och andra långt därifrån. De hemlighålls då vi inte ska veta att utomjordingar finns, för då skulle vi komma på den förbjudna tanken att precis sådana typer har makten över vår planet.

Det andra skälet för den starka och kriminella sekretessen är att UFO:s flyger med fri Teslaenergi och det ska vi inte veta därför att makthavarna på jorden, Reptiloider och demoner, har en akilleshäl: de har själv inte tillgång till den livsnödvändiga fria energin då de inte är i resonans med GUD. Därför måste de alltså stjäla negativ livsenergi från oss i smyg för att kunna överleva.

Utan denna s k loosh-energy skulle de dö på fläcken. Om alla människor bara under en dag skulle vara glada och inte lida skulle många av Reptiloiderna dö. De behöver oss alltså som ett slags batteri, som pekades på i den första Matrix-filmen. Sådant nämns dock inte i den ganska ytliga filmen nedan där mycket kontrollerad opposition kommer till tals som Dr. Steven Greer (ser väldigt reptiloid ut) och Alfred Lambremont Webre som jag samarbetat med 2013-14 tills jag upptäckte att han styrs av den Djupa staten.

I decennier har den Djupa staten lovat att släppa alla UFO-bevis fri eftersom det har sedan 1940-talet (Foo Fighters) läckt ut enormt mycket hemlig information. Detta frisläppandet kallas för Disclosure. Simon Parkes har ofta påpekat att Disclosure skulle ske mellan 2017 till 2019. Inget hände, bortsett från små infodroppar som bilderna från San Diego kusten från 2008 där US-F16 filmade några äkta UFO:s.

Filmen är ganska oseriös då David Icke eller Simon Parkes inte fått en roll i den. Detta gör det lättare att förtiga att Reptiloiderna med de Vita Dracoreptilierna i spetsen har makten över oss sedan hundratusentals år.

 

Se även på WTV:

Hemlig UFO-historia bevisar att andra har makten än de officiella, Roswell krasch genom skalärvapen;

Our Solar System is Galaxies Trash Can for most Negative: Archons, Reptilians, Tall Whites, Galactic Federation of Worlds;

Det finns små + stora grå utomjordingar, de flesta är onda, under AI, Archonternas kontroll, lockdown i solsystemet;

Vår DNA konstruerades av mycket högtstående intelligens;

Pågår det ett rymdkrig i vårt solsystem? För att befria oss?;

 

https://youtu.be/638XKwvPROA

 

Tucker Carlson om UFOs:

https://youtu.be/uW76yBxOYsY