Vladimir Terzisky kom med bevis att Nazi-Tyskland hade Ufos, var på månen, mars + Antarktis

Sunday, 02 February 2020 20:33

Dr. Michael Salla är en mycket seriös forskare på Ufo-fronten och den mörklagda historien av Antarktis. Hans föreläsning kommer med sensationella bevis att Hitler redan hade Ufos och att de flög till Neuschwabenland, en Nazi-bas på Antarktis, och till månen och mars.

Efter WW2 fortsatte Hitlers trupper i hemlighet att kriga bakom kulisserna och i rymden. De byggde upp det 4. riket som finns än idag. Deras medlemmar kallas för Reichsdeutsche, Rikstyskarna. Enligt Dr. Salla har det blivit en delning bland die Reichsdeutschen, såtillvida att nationellt sinnade krafter, som inte vill vara nazister, har brutit sig loss.

De vita Drako-reptilerna planterade Ufo-teknologi i Tyskland (en lät de krascha i Schwarzwald) efter WW1, då tyskarna hade de duktigaste forskarna. Dessa fortsatte att jobba för Draco-reptilerna efter WW2, utan att de flesta tyskar visste, vilka deras herrar var. Reptilerna använde brutal mind control och förespeglade Rikstyskarna attt de skulle få Endsieg, den slutliga segern över judarna, men detta var bara nyttiga lögn för att hålla världens bästa hjärnor lojala. Nu verkar en viktig del tydligen ha brutit sig loss från sina slavdrivare.

Se även på WTV:

Erkänner USA sina SECRET SPACE PROGRAMS under 2020?;

Penny Bradley bekräftar tyska nazi baser på mars och Secret Space Program SSP;

Galactic Federation of Light är en negativ Repto-diktatur att bevara reptilmakten på jorden;

Ny bok om Hitlers 4. Rike i Antarktis från Dr. Michael Salla;

Corey Goode om Nazi-ufos och baser i solsystemet samt Secret Space Program SSP;

Vad är det som pågår vid Antarktis? Nazi- och Nordiska baser?