Primitivt naive Jeff Ahl (AfS) förnekar nazister i Ukraina så att de kan fortsätta tortera folk! Rösta inte på AfS !

Monday, 28 March 2022 14:23

https://youtu.be/1B41Ux-2xP8

 

Här min senaste kritik på YT mot Jeff Ahls senaste inslag om bl Ukraina:

screenshot_20220328-172306

Titta på senaste tortyrfilmen från Azov-nazisterna på ofria Fria Tider:

Här skjuter Ukraina ryska krigsfångar


"En film från konflikten i Ukraina visar hur ukrainska soldater torterar ryska krigsfångar genom att skjuta dem i benen. Uppskattningsvis mellan 15 och 20 fångar syns ligga blödande på marken i de obehagliga bilderna. Ukrainas regering lovar nu att utreda händelsen.

Videon, som fått spridning på sociala medier, visar ukrainska soldater som skjuter ryska krigsfångar under en operation i Charkivregionen, skriver CNN.    .....

Azovbataljonen

En annan video postad på Telegram, vars äkthet CNN bekräftat, visar att den nynazistiska ukrainska Azovbataljonen tog ryska krigsfångar efter en lyckad insats mot just Vilkhivka på lördagen. Det klippet postades av den lokala politikern Konstantin Nemitjev.

I ett Facebookinlägg i början av mars tillkännagav den ukrainska försvarsmakten att man skulle börja avrätta ryska krigsfångar och att dessa skulle "slaktas som grisar". Inlägget redigerades dock i efterhand och flera kontroversiella formuleringar doldes."

Genom att Jeff Ahl förnekar att nazister finns i Ukraina hjälper han dem att begå illdåd mot civila som sköldar och ryska krigsfångar. Det kryllar av bevis att det finns nynazister i Ukraina Jeff Ahl! Varför tar du inte in denna info? Är du själv smygnazist?

Jeff Ahl har dessutom underlåtit att redogöra för den hemska tortyrfilmen i sitt inslag på SwebbTV:s nyheter. De bör sparka denna oärliga reporter!

......

Journalistpacket på AB har tjuvhållit filmen in i det längsta och skriver förminskade om krigsbrotten först på morgontimmarna den 29 mars, dock utan att visa filmen eller redogöra för hela innehållet! AB har jämt förfalskat Ukrainabilden till brottslingarnas fördel!

Expressen och SVT tiger helt.

Se även på WTV:

Nytt vittnesmål hur Ukraina tar mänskliga sköldar i Mariupol;

Nazistiska Kiev-juntan ville systematiskt förinta alla ryssar i Ukraina, och äckel-media tiger Upd 9.+3.3.22;

Proof that Nazis got Power in Ukraine after US-Coup d'état in February 2014 Upd 27.2.;

 

I det här inslaget från 24 maj 2023 nedan ljuger Jeff Ahl igen till fördel för Ukraina:

Jeff Ahl ljuger igen om Ukraina! Det var ukrainare som mördade en civilperson, vilket Ahl förtiger, och skadade flera andra. Dags att SwebbTV kickar odugliga Jeff Ahl och återanställer Jesper Johansson! Tumme ner!