Nazistiska Kiev-juntan ville systematiskt förinta alla ryssar i Ukraina, och äckel-media tiger Upd 9.+3.3.22

Sunday, 27 February 2022 19:29

Nazist-juntan i Kiev har systematiskt mördat ryssar i Donbass; källan

Tack till tyska Lion Media TV som idag fokuserade via sin Telegram-Kanal

https://t.me/LIONMediaTV/314

på denna lysande dokumentär från en tysk journalist, Mark Bartalmai, som producerades för fem år sedan:

"Ukranian agony - the concealed war"

 

https://youtu.be/kIuFdMqWfzA

 

Update 3.3.22:

Ukraina börjar avrätta krigsfångar: "Ska slaktas som grisar"

Ukraina om ryska krigsfångar: ”Ska slakta dem som grisar” Tänker inte följa Genèvekonventionen

Och:

Jessica Wigertz:

Kopierat från en FB vän:

Här en berättelse av Elena. Bosatt i Sverige men åker ofta till Ukraina på skolloven!

Elena från Donbass skriver från sitt hjärta:

"Jag är absolut inte för krig. Men i 8 år,

sen 2014 har Ukrainsk regering mördat och bombad ryska människor där. Speciellt de städer (Donetsk och Lugansk) som vägrade acceptera den fascistiska regering som USA och EU satte ditt 2014 med blod och våld.

Ryssar i Ukraina har sedan dess blivit en förbjuden folkgrupp. Ryska språket är förbjuden, ryska böcker blev brända och alla ryska kanaler, filmer m.m. blev avstängda och förbjudna. Även människor som demonstrerade då blev skjutna och brända levande. År efter år blev det bara värre och värre.

Några månader sen, Zelenskyj som är den västvänliga presidenten i Ukraina nu, hedrade och erkände en känd terrorist/faschist som Ukrainsk hjälte. Dmytro Kotsyubaylo är medlem i höger sektor och hans livs mål som han säger själv är att döda så många ryssar som möjligt. I flera intervjuer har han sagt detta öppet, även Nytimes intervjuade honom där Dmytro visade hans fast kedjade varg som han sa han matar med ben från rysktalande barn.

Detta finns på google! Öppet! Kolla själva! Amerikanska journalisten la också till att Dmytro skrattade när han sa det.

Men Sverige så klart skrev inget om detta!

Men lägg märke till Rysktalande. Alltså inte Ryssar i Ryssland ens utan Rysktalande. Som ca 20 miljoner människor är i öst och syd Ukraina.

Hur hade ni känt om Sverige hade gjort en sån person till national Svensk hjälte som hade sagt samma sak om Svensktalande barn????!!!

Googla höger sektor så får ni också fram information att Höger sektor är också de som skapade majdan, den blodiga våldsamma demontrationen i Kiev 8 år sen med även stöd av andra nynazister i andra länder inklusive Sverige. Och när de tog över och satte ditt en västvänlig president så blev ledaren av höger sektor den ukrainska nationella säkerhetsrådets andreman. Vilken fredlig demokratiskt land eller hur!

Sen dess har de gått runt med deras rödsvarta flagga och skriker "Slava Ukraine" som Hitler hade Heil Hitler. Samma nazister och faschister fast nu istället för judar är det rysktalande befolkning som Ukraina vill "rensa bort".

Ingen Svensk media skriver om detta men man hör soldater skrika detta och flaggan finns även på Ukrainska stridsvagnar, ukrainska soldater och poliser m.m. Kolla noggrant nästa gång så kommer ni se det själva. Men nu kommer ni veta vad denna flagga betyder.

Jag är ingen politiker, jag är ingen rysk troll eller köpt av Putin som jag blir kallad varje gång när jag inte har samma åsikt som USA. Jag är från Ukraina och jag har sett och hört för mycket själv för att bli hjärntvättat av västpropaganda mot Ryssland.

Jag skriver med ord från mitt hjärta. Detta gör fysiskt ont i mig att Ukraina har blivit som Tyskland i andra världskriget.

Min åsikt är att detta borde inte ha tagit 8 år. Att människor i Ukraina har lidit i 8 år på grund av deras falska regering. När den valde Presidenten i Ukraina bad Ryssland om hjälp 8 år sen när Kiev brann då fick inte Ryssland hjälpa. USA och EU var ju till och med där i Kiev och sa att om Ryssland hjälper då startar de krig. Ok så vad hände med att varje land får välja sin egen säkerhetspolitik???

Efter det gjorde Ryssland ett val i Krim där människor själva fick bestämma om de ville fortsätta vara Ukraina eller bli Ryssland igen (De var ju bara Ukraina i 30 år) och majoriteten valde Ryssland. Ni fick aldrig se hur lyckliga människor där blev, vilken glädje och firande som var där då och fortfarande är. Hela öst och syd Ukraina andades äntligen ut och trodde att de också skulle ha val. Men då började höger sektors soldater med sin flagga åka runt där lagligt och flera hot kom från väst att människor där får inte ha val. Även Aftonbladet m.m. skrev om detta, inte alls länge sen

att människor där vill fortfarande ha val men att det kommer enligt väst bli riggad och olagligt precis som de säger valet i Krim var.

Jag skrev detta på Aftonbladets inlägg på facebook och jag blev blockerad från deras sida! Kan ni förstå det?! Jag! Jag som är därifrån och har aldrig någonsin sagt något kränkande eller hotfullt. Bara berättat vad människor där egentligen tycker och vad jag har själv sett och hört. Jag växte upp där och spenderat varje sommar och nästan varje vinter där i många år. Alla mina kommentarer blev borttagna och jag blev blockerad från deras sida. Så hur ska ni i väst få ta reda på sanningen? Vad kan vi från Ukraina eller Ryssland göra för att visa er sanningen när våra post, video, foto, kommentarer blir borttagna?!

Nu på samma artiklar har de bara kvar kommentarer som håller med dem. Hur är det demokratiskt?! Var är yttrandefriheten?? Och vem är det då egentligen som jobbar med propaganda?!

Ryssland fick sanktioner på sanktioner bara för att de försöker skydda sina egna människor.

Ukraina slutade aldrig kriga mot de rysktalande där utan detta har pågått i 8 år."

Och hos ofria Fria Tider:

Expo: Därför mörkar vi nazismen i Ukraina

 

Och hos Nya Dagbladet:

Ryssland: ”Bevisat att Ukraina planerade invasion”


 

https://youtu.be/iaAz8ZFd_k0

 

Se även på WTV:

Putin, Biden, Leyen, Scholz, Macron, Magdalena Andersson, alla styrs av samma hemliga kraft;

Proof that Nazis got Power in Ukraine after US-Coup d'état in February 2014;

Nu har Putin invaderat Ukraina med sin överlägsna skalärvågsteknologi! Detta bekräftar att den äkta Putin har mördats efter 2015!;