Bästa Reptiloid-video från David Icke sedan evigheter

Tuesday, 02 November 2021 00:01

Efter David Ickes ayahuasca-resa till Brasilien 2003 har hans budskap långsamt blivit mindre och mindre vasst när det gällde Ickes ledande roll som ögonöppnare för hela fängelseplaneten. När vi träffades 2001 första gången i Stockholm fick vi mycket bra kontakt. Detta försämrades efter 2003. Avslöjande nog säger David inget om Reptiloidernas samarbete med demoner för att förtrycka oss samt stjäla och suga ut vår loosh-energi.

Jag hade hela tiden försett David med min skalärvågsforskning sedan 2011, men han struntade i det. Han blockerade all info om den moderna mind control teknologin med magnetiska skalärvågor och en Brain Computer Interface, trots att han slog larm om mind control redan i sina böcker från 1995 om den gamla teknologin som har använts sedan faraonernas tid med extremt grym tortyr, splittrade personligheter och hypnos.

Han gör därför felet i den här videon att enbart tala om elektromagnetiska vågor och elektrisk påverkan av homo sapiens istället för magnetisk. Men annars är filmen mycket pedagogisk när det gäller att öppna ögonen för folk vem vår fiende är och varför den är så svårt att upptäcka.

Se även på WTV:

David Icke on Reptiles and Archons, AI the biggest danger;

Om reptiloidernas kroppsbyte/formväxling och drakar med Simon Parkes;

Säg inget om reptiloiderna, Don't Mention The Reptiles - Credo Mutwa vittnar;