Det osynliga kriget mellan världens hemliga makter ger oss mera frihet

Wednesday, 20 August 2014 20:37

källa

Bakom kulisserna pågår ett nästan osynligt krig mellan världens hemliga bakgrundskrafter. Den hittills starkare sidan var bankirerna från Wall Street med familjerna Rothschild, Rockefeller och Morgan i spetsen. Deras motståndare kommer från Asien, närmare bestämt Kina, Malaysia och delvis Japan. De kallar sig för White Dragon Society, de vita drakarnas sällskap. Den som har forskat i David Ickes reptilspår förstår, vem som är menad med vita drakar/reptiler. Är det en kamp mellan shapeshifter och White Dragons?

Den ryska filmen från 2014 nedan, som redan setts av över 21 miljoner människor, om detta hemliga krig är mycket välgjord och sevärd, framförallt slutet innehåller nya och spännande avslöjanden om guldkriget och de talrika och mystiska "självmord" av många bankanställda under de senaste månaderna.

Filmen visar dock tydligt, att de som gjorde den (förmodligen med aktiv hjälp av White Dragon Society), inte har människors bästa i sinnet. Den ljuger nämligen om viktiga fakta och undanhåller desto mera. T.ex. vet vi nu med 100% säkerhet, att Martin Bormann inte begick självmord den 1 maj 1945 utan gjorde en extremt omoralisk deal med England. Auschwitz-Mengeles, alias Dr. Green, grymma människoförsök efter 1945 i USA och Sydamerika nämns inte heller, för att inte tala om den kriminella mind control / tankekontroll teknologin. Istället upplyses enbart om att pacemakers kan fjärrstyras och användas för att fejka en hjärtinfarkt.

Filmen förtiger att även Sovjet Unionen övertog många nazi vetenskapsmän från Hitler, t.ex. radarspecialisterna, som gjorde det möjligt för Ryssland att på den tiden bli ledande inom mind control tekniken (Manchurian Candidate) och den som kan göra jordbävningar (Tjernobyl). Därför säger filmen inget om HAARP, trots att Benjamin Fulford var den som först avslöjade USA:s jordbävningsmaskin HAARP och trots alla bevis att HAARP gick för fulla muggar dagarna före Fukushima attacken den 11 mars 2011. Att den förstärktes med atombomber från USA, som filmen påstår, är mycket möjligt. Utpressningsscenariot likaså. Att Norge skulle ha fallit offer för utpressning i samband med Breiviks härjningar är möjligt.

Märkligt i filmen är också att Mossad aldrig nämns med ett ord, trots dess djupa inblandning i Fukushima och massmorden på Utøya.

Filmen vill göra oss tro, att nazister med Hitler-rötter styr i USA, det s.k. Fjärde Riket. Detta är inte helt fel, men en falsk flagga. Listar man ut att judarnas "världskonspiration" är en falsk flagga, skall man hitta nazistspåret, de s.k. Reichsdeutschen, Rikstyskarna. Men de är också offer för en stor och drakonisk konspiration, precis som judarna. Filmen avslöjar tyvärr inte de verkliga hemliga makthavarna på jorden. Men de är redan så trängda av alternativa media och framförallt forskare som David Icke, att de är tvungna att avslöja mer och mer hemligheter. Dessutom gynnar det dem i deras hemliga krig sinsemellan. De tar för första gången oss människor, vårt kollektiva medvetande, som krigsinstrument. Detta bevisar vilken makt vi egentligen har! Det är bara att ingen har berättat det för oss....

Tack vare att de som styr världen i hemlighet krigar stenhård mot varandra har vi människor fått mer och mer fritt andrum, som är början till slutet inte bara av banskterimperiet Rothschild, utan även för White Dragon Society.

Tack Ivan Björn för filmtipset!

Se även på White TV: Byggs en underjordisk bas under Hallandsåsens tunnel?;

KGB bedrev långtgående paranormal och mind control studier;

Tjernobylkatastrofen orsakades av USA:s Skalärvågsattack;

The Manchurian Candidate 1962;

Även Martin Bormann fick överleva;

Nya bevis att Auschwitz Mengele fortsatte att tortera i USA efter 1945 som Dr. Green;

Hjärnans Frihet: Enkla Mind Control Bevis;

Tankekontroll/Mind Control introduktion av Lars Drudgaard;

Mind Control over Norwegian Massacres?;

Norsk polis och Anders Breivik mind controlled;

HAARP=Massförstörelsevapen=Jordbävningsmaskin;

HAARP enkelt och lärorikt förklarad;

NASA data bekräftar att HAARP utlöste Japan Tsunamin;

Orsakade Mossad och Stuxnet 3/11, atomattacken i Fukushima?;

 

You must be logged in to comment.