USA/Bill Gates bakom kontantmorden i Indien för att främja biometriska + andra betalsystem

Friday, 27 January 2017 00:00

Att Indien i slutet av 2016 drog in den delen av kontanterna, som var viktigast för befolkningen med svepskälet att bekämpa korruptionen och svarta pengar har gammelmedia berättat om. Mindre känt är att många fattiga och halvfattiga har drabbats hård av detta i Indien, med talrika dödsfall som följd. Detta är extra cyniskt med hänsyn till Indiens stora fattigdomsproblem! Regeringen i Indien borde åtalas för landsförräderi och massmord samt få sparken omedelbart.

källa

Totalt okänt är att det handlar om en konspiration och att USAID, Bill Gates och George Soros är brottslingarna som ligger bakom, som vanligt höll jag på säga. Tre huvudsyften har James Corbett lyckats gräva fram:

1. Avskaffandet av kontanterna,

2. införandet av digitala betalsystem via mobiltelefon,

3. införandet av biometrisk teknologi för betalningar, d.v.s. mätning av fingeravtryck och iris i ögonen, för att identifiera en person i samband med en digital betalning.

Alla dessa mål har som huvudsyfte, att förslava hela mänskligheten med elektronik, i slutändan mikrochips. Finns inga kontanter, kan de elektroniska betalningsinstrument lätt stängas av för just dessa, som anses obekväma, som inte delar samma värdegrund som etablissemanget, med andra ord värre diktatur än hos George Orwell.

Tack för filmtipset!

P.S.: Filmen missar dock, att även guld har förbjudits nu i Indien och polisen har gjort räder mot många privathushåll och stulit folks guld. Indien är nämligen en starkt guldälskande nation, vilket är väldigt klokt.

Dessutom delar jag inte James Corbets bedömning att centralbankerna har monopol på pengarna. Detta gäller enbart kontantdelen, som är ganska liten. Den största delen är digitala pengar och de produceras av privatbankerna under fri konkurrens. Så denna konkurrens, som Corbet efterlängtar så mycket i slutet av filmen, den finns redan sedan valutamarknaden avreglerades och Forexspekulanterna vuxit som svamp ur jorden. Vilken träsk det har blivit är ju lätt att upptäcka nuförtiden. Corbet har inte läst på ordentligt i denna punkt.

Viktigt inslag plus namninsamling för kontanträddnig på Blueshift.nu:

Kontantuppropet 2017 – Gratis kollektivtrafik och parkering i hela Sverige

Annat om kontantkonspirationen på WTV:

Kontanter är lagliga betalningsmedel; bankernas fiat-pengar inte!;

 

You must be logged in to comment.