Länder med egen valuta har klarat sig mycket bättre: Euron är farlig

Thursday, 30 May 2013 15:20

Så extremt osympatiska politiker som Birgitta Ohlsson (fp) försöker nu igen att skada Sverige genom att tränga landet mot sin vilja in i Euron. För det första visar Birgitta Ohlsson att hon inte är en demokrat, då hon struntar i folkomröstningen (2003). Det är väl därför hon trivs så mycket i EU-kommissionen som utvecklats till ett diktaturliknande instrument. För det andra har Eurons utveckling visat så tydligt att den enbart medfört elände och fördärv, att t.o.m. småbarn fattar att Euron är farlig.

Nu har handelshögskolan i Schweiz, IMD, kommit med nya vetenskapliga bevis, att Euron skadar alla länder som är med. Den årliga undersökningen hur länderna i världen har utvecklats ekonomiskt visar tydligt, att de länder som har en egen valuta har klarat sig betydligt bättre än de som drabbades av Euro-helvetet.

Källa

Tyskland som brukade toppa ligan ligger nu på plats 9. USA (1) , Schweiz (2), Sverige (3) och Norge (5) har samtliga egna valutor. Tror dessa tankestyrda Euro-fanatiker verkligen att Sverige skulle ligga på plats 3 i världsrankningen om vi gått med i Euron 2003? Hur falsk kan en politiker vara?

Euron är verket av de djävulska bakgrundsmakterna (Illuminati) som vill förslava alla människor under en världsvaluta och en världsbank, vilket de kallar för New World Order (NWO). Inte med oss!

 

 

You must be logged in to comment.