Upd 19.6.Rasist-regimen i Ukraina mördar tusentals civila landsmän i Donbass med hundratals raketer varje dag!

Sunday, 12 June 2022 07:23

Källa nedan

Tyska Anti-Spiegel med Thomas Röper från St Petersburg är en mycket påläst och ärlig källa för Ukraina-kriget. Av den tyska intervjun nedan framgår från minut 30 att det rasistiska hatet från den ukrainska armén är så fanatiskt, att de skickar dagligen flera hunda raketer på civila mål i Donbass för att mörda så många ukrainare under rysk kontroll som möjligt.

Naturligtvis inte ett ord i de extremt korrupta Väst-media om detta!

Ryssland har för det mesta inte bombat civila mål i Ukraina för att skydda broderfolket. De civila mål som Ryssland attackerat var mestadels sådana där nazisterna från Ukraina drivit civilbefolkningen ur sina bostäder med våld och låst in dem i källarna. De som ville fly sköts i ryggen av sin egen armé! Sedan attackerade nazisterna den ryska armén från de stulna civila lägenheterna, vilket tvingade Ryssland att skjuta tillbaka. Men Ryssland jämnade de civila husen inte med marken, vilket är vanligt i krig, för att skona civilbefolkningen.

Därför tog intagningen av Mariupol så lång tid. Nu har den ryska armén bytt taktik och kretsar in ukrainska städer för att svälta ut rasist-armén som jämt tar mänskliga civila sköldar, som Ryssland gjorde i Azov-stålverket.

Staden Cherson i södra Ukraina, som alltid varit under ukrainsk kontroll, har givit upp frivilligt. Nu när Ryssland kontrollerar staden, skickar terrorregimen under juden Zelenskyj också raketer på civila mål. Ska Ukraina rensas för khasarerna som har sina genetiska rötter i Ukraina och inte Israel?

Film från Thomas Röper hur ukrainska US-regimen mördar civila med raketer på Donbass:

https://www.anti-spiegel.ru/2022/ukrainische-armee-schiesst-alleine-auf-donezk-180-raketen-an-einem-tag/?doing_wp_cron=1654556431.8173120021820068359375

Detta är krigsbrott!

Vid ca en timme i programmet informeras om att Ukraina gjorde människoexperiment med biovapen i psykiatriska sjukhus, utan att offren blev medvetna om det! Dr. Mengele hälsar ur graven.

Läs även på tyska NTV:

"Es sind die Ukrainer, die uns bombardieren. Sie sehen uns nicht als Menschen an. Sie nennen uns Separatisten." Ein alter Mann stimmt ihr zu: "Es waren unsere eigenen Leute - die Ukrainer."

Se även på WTV:

Ukrainska armén tar hela tiden mänskliga sköldar tycker Pentagon-rådgivaren Douglas Macgregor i Fox News;

 

Update 19.6.22:

 

https://youtu.be/TLXR6pXrzBI

 

https://youtu.be/Nl5WWmKgCaQ

 

https://youtu.be/olTwZbfzdPk

 

https://youtu.be/BHC2qZdHSf4


 

You must be logged in to comment.