SVT, AB, DN, Bild och Spiegel medansvariga för attacken på Berlins julmarknad, smyghjälper ISIS

Wednesday, 21 December 2016 21:43

Attacken på julmarknaden vid Kaiser Wilhelm Gedächtsniskirche (minneskyrka till den älskade Kaiser Wilhelm I) i Berlin den 19 december 2016 ger inte mycket att rapportera för alternativmedia ännu så länge. Det mesta har sagts i gammelmedia, det skall inte upprepas här.

Vissa detaljer har dock inte kommit fram:

1. Nummerplåten på mördarlastbilens bakdel slutar på US 66, vilket påminner om USA och djävulens tal 666.

källa

2. Många undrade naturligtvis om den Mossad-anknutne super-reportern Richard Gutjahr igen satt på första parkett som vid Daesh-attackerna i Nice och München i år. Nej, men en annan närvarande israelisk "säkerhets"expert fick uttala sig i tyska media om Berlinterrorn: Prof. Shlomo Shpiro.

3. Återigen ett passliknande "fingeravtryck" som lämnats, precis som under 9/11 och Parisattentatet. Man kunde tycka att gärningsmännen gör det för att få beröm av ISIS/AlQaida. Men från 9/11 vet vi definitivt att det var en Mossadoperation, vilket t.o.m. juden Simon Parkes har bekräftat.

källa

4. Lastbilens dragmaskin var svart, men på tyska ARD (motsvarande SVT 1) blir den plötsligt röd.

källa: https://daserwachendervalkyrjar.wordpress.com/2016/12/21/terror-in-berlinhatten-deutsche-behoerden-schon-vor-tagen-hinweise-auf-anschlagbritischer-terror-experte-erhebt-schwere-vorwuerfe/

Första slutsats:

Det står utom allt rimligt tvivel att attacken i Berlin genomfördes av ISIS-terrorister. De har inte bara erkänt dådet, vilket inte alltid betyder att de låg bakom, men målet och modus operandi (tillvägagångssättet) pekar också tydligt på det. Platsen är nämligen mycket symbolladdad, det är en kristen julmarknad strax före jul och den ligger i den centralaste delen av gamla Väst-Berlin vid Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche, direkt vid Kurfürstendamm. Denna kyrka skadades svårt under de allierade terrorbombningar i slutet av andra världskriget och man lät den svårt förstörda kyrkan stå kvar som ett minne efter USA:s och Englands terror mot civilbefolkningen i Tyskland samt som ett minne att tyskarna förlorade WW2. Jag har själv besökt denna julmarknad många gånger när jag var i Berlin under juletid.

Nu har USA och England slagit till igen på samma plats, då deras "säkerhets"tjänster skapade och upprätthåller ISIS/Daesh alltjämt. White TV har under åren framfört förkrossande bevisning att CIA, MI6, Mossad och Turkiets "säkerhets"tjänst ligger bakom ISIS och dess fruktansvärda terror, som aldrig riktar sig mot Israel.

Om gammelmedia i Väst hade haft mod och stake, så hade de informerat allmänheten om detta och då hade ISIS fallit ihop som ett korthus på en gång. Men alla fulmedia med SVT, DN, AB i den svenska spetsen, Spiegel och Bild i den tyska samt alla de från USA, England, Frankrike, Turkiet etc. har systematiskt förtigit alla de tunga bevis att Daesh inte har med Islam att göra utan är ett konstgjort spöke från de västliga underrättelsetjänsterna. Och när en modig, detta avslöjande, amerikansk journalist och småbarnsmamma som Serena Shim blir mördad av sultanen Erdogan, då tiger fegmedia också om det, ingen solidaritet ens med kollegor.

Västs "säkerhets"tjänster i sin tur fjärrstyr journalistpacket och så kan den stora konspirationen slå till igen, den här gången mot stackars Berlin, som redan fått lida så mycket under de senaste 70 år.

Om liknande statsterror i Tyskland och Frankrike på WTV:

SVT:s Uppdrag Granskning skyddar ISIS, Säpo driver med UG;

Israel misstänkt för terrorn i Nice och München, Richard Gutjahr filmade båda attacker;

MI5 whistleblower: USA och England bakom ISIS;

Hade media rapporterat att USA, Israel, Turkiet, Qatar mm är bakom IS hade Nadia Murad inte behövd lida;

Svenska massmedia hjälper Turkiet att hjälpa ISIS;

Väst ligger bakom IS och kunde stoppa dem vilken sekund som helst;

L. Mellin Å. Linderborg + C. Kvartoft teg om mordet på kollegan Serena Shim, en orsak till Paris 13/11?

DN-skrapan lyste inte i tyska färger efter Berlin massakern, DN-ledningen rasister;

 

You must be logged in to comment.