NATO är det stora hotet mot freden, inte Ryssland. ÖB Micael Bydén under mind control!

Sunday, 18 September 2016 21:12

DN kom idag med ett kryptiskt meddelande, att Rysslands militära hot mot Sverige skulle vara mycket akut för tillfället. De fakta som hotbilden baseras på är dock hemligstämplade. På goda grunder, de är nämligen feta lögn. Om Ryssland verkligen skulle ha agerat hotfullt, så skulle detta basuneras ut i samtliga gammelmedia. Att vi inte får veta fakta och DN dessutom kräver betalt för sin desinformation, är självtalande.

Så snart ett ryskt flygplan kommer för nära den svenska gränsen blir det ramaskri hos fulmedia eller när en journalist och SD-man med rysk bakgrund agerar, pekas mot Putin. men idag är det bara propaganda, het luft, utan substans.

Jag hade äran att få träffa ÖB Micael Bydén under Almedalsveckan 2015. Då var han fortfarande chef för flygvapnet. Jag anförde i en offentlig diskussion att USA är det stora hotet, inte Ryssland. Micael Bydén bekräftade detta och tillade, att de flesta kränkningar av svenskt luftrum kommit från NATO-länder, inte Ryssland.

Micael Bydén är en mycket fin och bildad människa, att han nu plötsligt ändrar åsikt och svartmålar Ryssland är ett tecken, att han har fallit offer för det lömska mind control vapnet. Detta förstärks av att han nyligen sade i DN, att man inte kan lita på alternativa media utan enbart de etablerade, typ DN.

Micael Bydén, det är hög tid att Ni skyddar er mot mind control genom att ta homeopatiskt guld varje dag! Jag gör det också! Man själv märker inte att man är under mind control.

Det är alarmerande att även Sveriges ÖB har kidnappats med mind control. Mossad är ansvarig.

Micael Bydén gör dock helt rätt i att skicka förstärkning till Gotland, även om storleken är löjeväckande. Sverige måste återinföra allmän värnplikt och inkalla reserven. Det är nämligen USA och NATO som försöker med alla till bud stående medel att dra igång ett krig mot Ryssland, som skall starta WW3. Då har lilla Sverige inget val och måste gilla läget.

källa

Ryssland provoceras av bakgrundskrafterna i USA på bred front:

1. USA förstör vapenvilan i Syrien och banar väg för ISIS;

2. USA stödjer den kriminella nazist-juntan i Ukraina att slakta oskyldiga ryska civila i landet;

3. USA omplacerar sina stridsvagnar och andra vapen i Tyskland i attackpositioner mot Ryssland;

4. USA utplacerar raket"försvar" i Polen längs ryska gränsen (och pekar på "hotet" från Iran);

5. USA proppar de baltiska länderna fult med vapen, så att Putin är tvungen att reagera;

6. Turkiet går in i Syrien utan Rysslands lov eller Assadregeringens tillstånd (det är inget regim utan en legitim regering).

Läs även:

USA laddar upp militärt mot Ryssland, med Sveriges hjälp.

Andra bevis att Ryssland inte hotar Sverige på White TV:

NATO general Pavel medger att Ryssland inte är ett hot;

Attentatsförsök mot Angela Merkel och finska regeringens upprop att lagra mat+vatten i tio dagar;

Är Aftonbladet NATO:s psyops desinformatör mot Alexander Fridback (SD) och Ryssland?

https://youtu.be/y8mnaPK6Bno

https://youtu.be/55sNbJInO3g

 

You must be logged in to comment.