Är Aftonbladet NATO:s psyops desinformatör mot Alexander Fridback (SD) och Ryssland?

Tuesday, 06 September 2016 20:32

Aftonbladets uthängning av SD medarbetaren Alexander Fridback, alias Egor Putilov, häromdagen och idag luktar psyops hela vägen. Psyops är förkortning för psykologisk operation på Engelska, som används av militären för att vilseleda allmänheten i krigsförberedande syfte eller andra militära aggressiva ändamål.

Aftonbladet stämplade Alexander Fridback som "desinformatör", utan att publicera bevis för det. Även om de hade haft bevis för att han använde ett pseudonym, så är detta ingen desinformation, när man bevisligen lever under skyddat identitet.

"Igår avslöjade Aftonbladet vem Egor Putilov är i en märklig artikel som egentligen inte innehöll något alls. Inte mer än att avslöja vem han är så att säga.   ....

De presenterar inga bevis för att han ska ha skrivit debattartikeln utan säger att ”det är så för vi säger det” ungefär. Putilov själv förnekar detta starkt. Putilov är en frilansjournalist som lever under skyddad identitet, enligt honom själv på grund av journalistiskt arbete i krigszoner där det direkt kan vara livsfarligt med riktig identitet. Det låter rimligt tycker jag. Aftonbladet röjde hans skyddade identitet i artikeln igår och skrev ut hans skyddade uppgifter rakt ut i texten flera gånger.

Aftonbladet kallade honom ”desinformatör” i braskande rubriker men vad desinformationen består i är för mig oklart. Antar att de menar debattartikeln som AB säger han ska ha skrivit? Men tills AB i detalj och transparent bevisar att de är 100% säkra så kan man inte lägga någon större vikt vid det." skriver Toklandet-bloggen.

Idag kommer nya fabricerade anklagelser mot Egor Putilov på AB. Det handlar om en struntsak, men AB:s brott att röja hans skyddade identitet och utsätta honom för livsfara samt databrott för att spionera och attackera på hans hemliga adress är betydligt mera förkastliga.

källa: AB:s Lisa Röstlund trakasserar en kollega med skyddat identitet för att svartmåla Ryssland

Alexander har rysk bakgrund och detta missbrukar den notorisk oseriöse Lena Mellin att spä på rysshatet i Sverige. Snacka om rasism!

Tidpunkten för att öka smutskastningar mot Ryssland, Putin och ryssar är väl vald. USA planerar sedan flera år tillbaka att dra in Europa i ett krig mot Ryssland, som sedan skall slutta i det efterlängtade tredje världskriget. Av kosmiska skäl måste detta ske före 2018, så det blir bråttom nu, ur krigshetsarnas synvinkel. Därför anfaller Turkiet Syrien och retar därmed gallfeber på Putin, därför mördar den ukrainska regeringen civilbefolkningen i de ryska områden ånyo, därför förflyttas massor med amerikanska stridsvagnar och andra NATO-fordon till attackpositioner mot ryska gränsen och därför fylls lilla Baltikum med vapen på båda sidor av den ryska gränsen. Tidspressen är också skälet till att I slutet på augusti 2016 Tyskland regeringschef Angela Merkel utsattes för ett amerikanskt attentatsförsök, som lyckligtvis misslyckades. Planen var den samma som bakom mordet av ärkehertigen Franz Ferdinand i Sarajevo 1914, som drog hela världen in i första världskriget.

Det är då naturligtvis inte heller någon slump att det skett en massiv rekrytering till Sveriges militära psyopsförband sedan i våras. Då den svenska militären är under total NATO-kontroll sedan 1950-talet har den dåvarande Styrelsen för Psykologiskt försvar (numera MSB) lyckats att infiltrera samtliga ledande gammelmedia i Sverige, se närmare min bok M/S Estonia sänktes. Lena Mellin skulle aldrig kunnat behålla sitt ledande jobb, om hon inte varit ett nyttigt verktyg för psykförsvaret.

Lena Mellin och AB har helt enkelt degraderat sig till krigshetsare med NATO:s goda minne.

Läs även på Nyheter Idag:

Putilov talar ut efter att Aftonbladet röjde skyddade identiteten: ”Kan innebära en livsfara för mig”

Annat om NATO:s förtvivlade försök att dra Europa in i ett krig mot Ryssland på White TV:

Attentatsförsök mot Angela Merkel och finska regeringens upprop att lagra mat+vatten i tio dagar

Tyska försvaret kallar in läkare med order att hålla tyst om det;

Turkiet attackerar Syrien utan dess tillstånd och utan Rysslands och Irans godkännande;

L. Mellin Å. Linderborg + C. Kvartoft teg om mordet på kollegan Serena Shim, en orsak till Paris 13/11?

 

You must be logged in to comment.