Bojkotta bokmässan! Alla där smutsar ner tryckfriheten efter mobbning av Nya Tider

Saturday, 20 August 2016 20:05

källa; Vávra Suk, chefredaktör för mobbade Nya Tider och symbol för ärlig journalistik i Sverige

Äntligen hade Sveriges ledande alternativa medium, Nya Tider, lyckats samla ihop 37 000 kr för att bli först i Sveriges historia att delta från alternativa media på bokmässan 2016 i Göteborg, då spänner en av Sveriges värsta förtryckarfamiljer, Bonnier, sina muskler, och vips åker Nya Tider ut i kylan igen.

Naturligtvis är etablissemangets rädsla även stor inför Stefan Torssells nya Estonia bok med titeln M/S Estonia – Svenska statens haveri och Nikola Majstrovic, som skulle ha berättat om sin bok om sammansvärjningen och mordet på finansmannen Ivar Kreuger. Både i Kreuger-mordet och Estonia-massmordet har DN (Anders Hellberg & Co) från första minuten haft en ledande roll att ljuga svenska folket rakt in i ansiktet, för att skydda mördarna. Därmed uppfylldes åtminstone den objektiva rekvisiten av brottet skyddande av brottsling, brottsbalken 17:11. Som judaslön fick Bonnier biokedjan SF ur det fingerade Kreuger-"konkurs"boet.

Svenska folket rasar över det hårresande förtrycket av tryckfriheten, som fyller 250 år i år och som är just mottot för bokmässan. I en opinionsundersökning tyckte 97% att Nya Tider borde få ställa ut på bokmässan.

Bokmässan har ingen rätt att bryta kontraktet med Nya Tider. Det finns inga giltiga uppsägningsskäl. Bokmässan bryter mot den 250 åriga Tryckfrihetsförordningen. Men de korrupta svenska domstolarna kommer förmodligen inte tvinga bokmässan att fullfölja avtalet. Även om tingsrätten skulle hålla sig till en av Sveriges grundlagar, skulle domen torpederas av etablissemangets värsta grindvakter: Hovrätten. Där blir enbart de domare, som man har kontroll över, med få undantag. Till Högsta domstolen (HD) kommer ändå inga mål, då de flesta domare extraknäcker med bättre betalda sysslor som skiljedomstolar så att de inte hinner med sina HD-uppgifter.

För den som vill ge stöd åt pressfriheten återstår därför tyvärr bara en väg:

bojkotta bokmässan och sprid upprop om det!

Den som ändå deltar skall kritiseras för att trampa tryckfriheten ner i smutsen.

Se även på WTV:

White TV och Nya Tider Sveriges mest populära alternativa media i Sverige;

 

You must be logged in to comment.