DN ljuger som vanligt om Ivar Kreuger

Tuesday, 04 September 2012 10:51

Bonnierfamiljen var med i konspirationen mot Ivar Kreuger som trogen Wallenberg vasall. DN gick direkt efter mordet på plats i Paris den 12 mars 1932 ut med desinformationen om att det skulle handla om självmord. Hur kunde de veta det så fort utan egen undersökning, polisutredning eller obduktion? Samma lögn med Estonia: vatten på bildäck sänkte färjan. Hur kunde de veta det så fort?

DN valde att misstolka en oskyldig och kortfattad instruktion från Kreuger till hans närmaste medarbetare Krister Littorin som avskedsbrev, vilket är helt löjeväckande när man läst brevet, vilket dock knappt någon gjorde. Se instruktionen nedan:

Läs hur  DN ljuger än idag och sprider lögn och förtal om den oskyldige Ivar Kreuger i Per Jönssons smutskastningsartikel 2009 ang. en ny amerikansk negativ bok om Kreuger.

Kreuger bedrev inget pyramidspel och lurade ingen. Han och 1000tals andra oskyldiga offer blev lurade av banksters som J.P. Morgan & Co, som organiserade hans och Kreugerimperiets förintelse bl.a. med hjälp av ett mordteam utsänd från Stalin.

Läs även om möjligheten, att Raoul Wallenberg gåtorna kan finna sina lösningar i Kreugermordet;

och om den viktiga intervjun med Kreugerforskaren Nikola Majstrovic till 80-årsdagen av Kreugermordet.

 

 

You must be logged in to comment.