Alex Schulman är galen, elak och tomt mellan öronen Update 29.1. efter SVT Debatt

Monday, 26 January 2015 15:58

källa; att bli förolämpad av gammelmedia betyder att man är farlig för etablissemanget, som Regina Lund. Grattis Regina!

Idag förolämpar Alex Schulman kändisen Regina LundAB. Han smutskastar henne för att hon är ett medium. "Signaturen ”Lotta” skriver till Regina Lund och frågar henne om det barn som hon nyligen förlorade under graviditeten var hennes s­ista. Lotta nämner också att hon saknar sin pappa som dog för några år sedan. Regina­ Lund svarar att det finns ett samband mellan missfallet och f­adern. I själva verket var barnet i Lottas m­age ingen annan än fadern själv, på väg att återfödas. Men mitt i graviditeten ångrade han sig. ”Han ångrade sig för att han vill att du ska ta hand om DIG och inte om honom”, skriver Regina. Därför valde han alltså att dö som foster. ”Lev ditt liv fullt ut i glädje”, hälsar R­egina Lund avslutningsvis.
Regina Lund skriver b­ekymmerslöst och jag slås av att hon kanske inte alls är ond. Hon kanske bara är aningslös. Hon kanske inte fattar bättre, helt enkelt.
Hon kanske inte har förmågan att sätta sig in i ”Lottas” liv och värld .....
"

Alex Schulman säger mellan raderna att Regina Lund har fel med Lottas analys, därför är hon skadlig för allmänheten och måste tystas ner. Men Schulman har inga bevis att Regina Lund hade fel i sin analys. Han bara påstår utan argument, utan att han har satt in sig i fallet, utan att ha fakta att Lund har fel. Han vet inte heller om Lotta var nöjd med svaret och fick hjälp.

Alex Schulman säger inte heller varför Regina Lund skulle vara galen. Han begriper inte, att han egentligen gör reklam för Regina.

Alex Schulman apar efter på ett primitivt sätt vad etablissemanget gärna vill hjärntvätta oss med. Alla medier, som t.ex. prinsessan Märtha Louise från Norge, är galna. Lita inte på dem. Anledningen till denna svartmålning är att vi inte skall veta att det finns reinkarnation, en medial och andlig värld, att det existerar livsformer som inte är bundna till kroppen, själen t.ex. För då skulle vi kunna komma på tanken att sådana livsformer har makt här på jorden, kanske helt behärskar planeten som David Icke och Simon Parkes har presenterat bevis för.

Om etablissemangets verkliga maktstruktur skulle bli känt för alla människor skulle de mörka krafterna förlora makten på en gång. Därför har de bränt häxor för att utrota medialt begåvade människor och därför skrapar de i samhällets bottensats för att spola upp hjärndöda individer som Alex Schulman till media ikoner. Är det en slump att ordet medium har två olika betydelser i sammanhanget?

Begåvade människor med moral tillåts inte ha en ständig plats i strålkastarljuset, de är alldeles för farliga för de hemliga maktstrukturerna. Så om någon får sola sig i gammelmedias rampljus hela tiden, då är det något fel med vederbörande.

Varför är Alex Schulman dessutom galen? Han har en narcissistisk personlighetsstörning och en psykos: han inbillar sig att vara stor.

Här kan ni läsa Regina Lunds svar till Alex Schulman. De skall mötas på SVT Debatt torsdag den 29 jan 2015. Update 29.01.15: Alex Schulman fegade ur debatten på SVT. Redan hans smutskastning visade ju att han inte hade några argument att komma med. AB skickade inte heller någon.

AB har nu i efterhand ändrat rubriken i den digitala tidningen till: Lunds texter måste upphöra att publiceras

och Jan Helin ber skriftligen om ursäkt, men bara för rubriken. Dessutom tog AB in Regina Lunds genmäle, vilket är mycket ovanligt för gammelmedia.

Men brottet är redan skett. De tryckta upplagorna finns kvar. Om de inte blir dömda för brott så vore det en präktig rättsskandal. Dessutom har Regina Lund rätt till ett saftigt skadestånd från AB.

Titta även på White TV: Simon Parkes bekräftar att andar, jinn och demoner finns;

Vad är ett spöke? En astral kropp?;

 

You must be logged in to comment.