Visar alla artiklar i Räddning ur finanskrisen > Österrikiska skolan

Titta på mördade David Crowleys film Gray State på Ivans Blogg

2015-01-24 16:22

källa; Gray State familjen mördad av USA

Den 17 januari 2015 hittades regissören och manusförfattaren till filmen Gray State, David Crowley, 29, mördad i sin bostad av en granne. Han hade skjutits ihjäl tillsammans med sin fru Komel, 28, och deras 5-åriga dotter. Sista gången familjen sågs var strax före jul. När den mördade familjen hittades, var julbelysningen fortfarande på och julklapparna låg oöppnade under julgranen.

Förmodligen har FBI eller NSA mördat den unga familjen för att stoppa den mycket USA-kritiska filmen Gray State. Det pågår en serie av förföljelser av regimkritiker i USA. Glöm inte mordet på journalisten Michael Hastings! USA har blivit ett av världens vidrigaste länder tillsammans med Israel, Nordkorea och Saudi-Arabien.

Det är mycket bra att det dukt upp en oklippt form av filmen Gray State, vars USD 6 000 trailer redan haft över en miljon tittare. Naturligtvis är det enbart modiga alternativa media som Ivans Blogg från Ivan Björn som visar filmen.

Ni kan se filmen under denna länk: http://ivansbj.blogspot.se/

Filmen har dock väsentliga fel i beskrivningen av finanssystemet i USA. David Crowley har fallit i fällan som banksters har ställt upp för sina kritiker: den Österrikiska Skolan. Ron Paul var en av USA:s bästa politiker, men även han var tyvärr Österrikare, d.v.s. förespråkade bankernas reservlösning ifall nuvarande system kollapsar. Den är bättre med sin grundtanke att backa upp pengar med guld (eller liknande), men den låter bansksters behålla makten, då de redan roffat åt sig den största delen av jordens guld.

I filmen Gray State påstås felaktigt att bankerna lånar från FED så att intrycket uppkommer att de jämt gör det. Det förtigs att bankerna inte behöver låna från centralbanken för att kunna låna ut pengar. Privatbankerna gör själva de pengar de lånar ut, ur tomma intet.

Filmen sätter fel fokus på kontanter. Kontanter är mindre än 5% även i USA. Resten är digitala pengar och det är denna typ av pengar som bankerna gör själva. FED har inte monopol på att göra pengar! Enbart monopol på kontanter.

Obamas regering består inte så mycket av folk från FED utan från Goldman Sachs.

Den enda vettiga finansreformen förespråkar Bill Still och Ellen Hodgson Brown i USA, som den svenska Vita Skolan i Nationalekonomi bygger på och för vidare. White TV:s Henning Witte grundade den 2010.

Nedan kan ni titta på en Alex Jones intervju med David Crowley och hans medarbetare Danny Mason från 2012, där de annonserar filmen Gray State.

OBS! Det kom en varning från en pålitlig White TV källa ikväll, att mordet skulle kunna vara ett fejk för att få fokus på filmen, som verkar vara kontrollerad opposition, precis som Alex Jones. Det påpekades också att det är väldigt märkligt, att den ena killen heter Crowley i efternamn och den andra Mason. Aleister Crowley var en extremt negativ varelse och frimurarna är ett effektivt verktyg av de dolda makthavarna. Hoppas att källan har rätt och familjen inte är död. Konstigt är också att paret visas bara med solglasögon i de få publiceringar som kom nyligen, som om man inte skall känna igen dem.

Titta även på White TV: Starjournalist Michael Hastings mördades av USA;

Bill Still kräver i Danmark nytt penningsystem för världen;

Ellen Hodgson Brown Kommuner bildar egen Sparbank;

 

Österrikiska Skolan en dåldis

2010-10-15 12:09

Den Österrikiska Skolan är nästan okänd i Sverige trots att den har förutspått finanskrisen och kommer med intressanta reformförslag. Det finns numera också ett Mises Institut i Sverige vilket är bra med tanke på att det knappt finns någon etablerad kritik mot vårt ekonomiska system. Visserligen har jag avslöjat att även Österrikarna har lancerats av samma mörka kraft som också ligger bakom dagens finsnssystem, vilket är ett klockrent pyramidspel. Men det är åndå viktigt att studera vad denna skola har upptäckt och vill åstadkomma då deras lösningar i alla fall är bättre än dagens.

 

Mises Institute

2010-10-15 11:29

The Austrian School of Economics has a strong base in the USA. They founded the Mises Institute, named after Ludwig von Mises, one of the famous founders of the Austrians.

The Austrian School gives a much better description of the current economic crisis as the mainstream economists explain. But don't forget who is financing the Mises Institute: the Rockefeller Foundation!

Look to some fresh speeches held October 2010 at the Mises Institute:

 

 

Ron Paul is Austrian

2010-10-14 20:53

Ron Paul, kongress man from Texas, was competing with Obama to become American President in 2008. Yet, nobody heard about him. Why? he belongs to the Austrian School of Economics which is a grat threat to the existing economic system based on John Maynard Keynes and Milton Friedman.

The Austrians want to get rid of the Fed, which is privatly owned. They want to go back to the gold standard and end the Fiat Money System. Listen to Ron Paul and his brave ideas.