Ryska Väder-vapen

2012-03-19 21:55

Nikola Tesla, världens genom tiderna största tekniksnille, hade redan i början av 1900-talet listat ut att det är möjligt att bygga vädervapen med skalärvågor. Hans teknologi motarbetades dock av J P Morgan, samma oligark som misstänks ligga bakom den stora konspirationen mot Ivar Kreuger och hans tändsticksimperium.

När Tesla dog ensam, fattig och bortglömd på sitt hotellrum i New York 1943, så skeppades mycket av hans forskningsmaterial till Jugoslavien, för att mörklägga hans innovationer, som bl.a. innefattade apparater som drevs genom fri energi (vakuum-energi från 'hyper-space' eller 4:e dimensionen).

Eftersom Sovjet Unionen delvis kontrollerade Jugoslavien, kunde de roffa åt sig stora delar av Teslas forskning, och som en ödets ironi kom de på så sätt, att på 1970-talet övertrumfa USA med ett hemligt vapen, som kan manipulera vädret med hjälp av skalärvågor. Vapnet är förknippat med den s.k. Woodpecker signalen som härstammar från de här antennerna nära Tjernobyl.

Den ryska signalen benämndes hackspett, "Woodpecker". Här kan du lyssna på den:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5b/Woodpecker.ogg

källa: http://vaken.se/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=14178

Ovanstående avslöjades redan på 80-talet av den amerikanske Överstelöjtnant Tom Bearden:

White TV ang. HAARP: HAARP har Plasma-Kikarsikte, Planeten Jord missbruks som vapen, HAARP Magnetometern bevisar japanska tsunami massmordet, NASA data bekräftar att HAARP utlöste Japan tsunamin, Sverige och Norge med i HAARP-konspirationen, US-försvarasminister medger vädervapen, Tjernobyl orsakades av USA,