Ukrainsk presidentkandidat: majoriteten i Ukraina vill varken ha EU eller deras nazister

2014-03-31 16:53

Tack till White TV tittaren som tipsade om nedanstående film, som ger en ärlig och klar lägesrapport ifrån Ukraina av den förra presidentkandidaten Dr. Natalia Vitrenko, som numera inte kan kandidera, då de EU-stödda oligarkerna införde en regel, att en presidentkandidat måste betala minst 100 000 EUR för att kunna kandidera.

Hon visar intressanta opinionsundersökningar att en klar majoritet av det ukrainska folket inte vill ha ett nära samarbete med EU, då det skulle kosta Ukraina fyra årsbudgetar att implementera EU:s regler och liknade. Pengar som Ukraina inte har. Ett samarbete med Ryssland skulle istället ge plus i statskassan.

Dr. Natalia Vitrenko förklarar också, att den bortjagade presidenten Viktor Janukovytj alltid hade hållit sig mera till EU än till Ryssland, därför att han inte främjade Ukrainas intressen utan sina egna och sina affärskompisars, som flitigt hade plundrat Ukraina.

Hon påpekar att författningsändringen som genompiskades i februari 2014 är ogiltig, då den ukrainska konstitutionen kräver, precis som i Sverige, att två olika riksdagar röstar med 2/3 majoritet om detta. Men om sådana petitesser bryr sig EU-diktaturen och USA inte.

källa, det nya EU-nazist gänget i Ukraina

Avslöjande är också att de ukrainska nazisterna redan på 1950-talet fick hjälp av CIA, som själv på den tiden bestod till stora delar av nazister som hade färskt importerats genom Project Paperclip direkt från Hitler. De ukrainska nazisterna (UNA-UNSO) utgör en hemlig Stay Behind arm av NATO i Ukraina och det var dessa brottslingar som skickade krypskyttarna till Maidan för att mörda nästan 100 människor på båda sidor Maidan. Först genom detta massmord kunde USA verkställa sitt "Fuck the EU" och få sin vilja och sina kandidater igenom.

Nazisterna har redan härjat fruktansvärt i Ukraina med våld mot oliktänkande och vidrig rasism mot ryssar. Tyvärr sympatiserar Carl Bildt, SVT, TV4, DN, Expressen och Aftonbladet (dock inte Åsa Linderborg) med dessa nazister och därför får vi inte höra något om deras illdåd. Simon-Wiesenthal-centret rankade Svoboda-ledaren Oleh Tyahnybok redan 2012 som nr. 5 av världens farligaste antisemiter. Att nazistpartiet Svoboda har i sitt program, att Ukraina skall skapa sig atomvapen, har vi inte heller fått höra.

Med hänsyn till att EU grundades av nazister så är det kanske inte så konstigt att EU nu gärna samarbetar och sponsrar dem i Ukraina. Efter Hitler-Tyskland och Mussolini-Italien får Europa nu för första gången en ny nazistat: EU-Ukraina!

Se även på White TV: EU grundades av nazister och fascister;

Tyska regeringen upprörd över Tymosjenkos folkmords planer - den svenska tiger;

USA planerar falsk flagg attack mot Ukraina;

Nya bevis att USA/EU sidan låg bakom krypskyttarna på Maidan;

Kriminellt röstfusk i det nya ukrainska parlamentet;

Swedbank misstänks ha finansierat den bruna statskuppen i Ukraina;

Nu börjar det ekonomiska kriget om Ukraina och dess plundring;

NATO:s Stay Behind krypskyttar mördade på Maidan: Fuck the NATO!;

EU:s och Israels trupper i Ukraina före Putins; nya bevis att EU betalade "revolutionen"

DN, Aftonbladet och politiker som Bildt medansvariga för Kalla krigets utbrott;

Idag är det bättre att tillhöra Ryssland än USA eller EU - men Ukraina bör vara helt oberoende;

Carl Bildt stöder brottslingarna i Ukraina;

USA och Soros bakom upproret i Ukraina;

Ukraina skall bli ny USA/EU slav;

Hur Rothschild stal den ryska oljan och gas;

Frankrikes president de Gaulle varnade för dollarpyramidspelet;

Läs även Paul Craig Roberts report: Ukrainian Neo-Nazis Declare that Power Comes Out of the Barrels of their Guns

och Democracy Murdered By Protest — Ukraine Falls To Intrigue and violence

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.