White TV fyller 3 - populäraste alternativa medium i Sverige

2014-03-07 20:58

För tre år sedan, i början på mars 2011, gick White TV online, då det börjat byggas sedan juni 2010 efter tyska förebilder. Tanken var och är att förse allmänheten i Sverige men i viss mån även utomlands med information, som censureras bort i gammelmedia, på skolor och universitet.

Tyngdpunkten skulle liga på spridningen av den Vita Skolan i Nationalekonomi som bankrättsexperten Henning Witte har utvecklat under 2000-talet. Om vi skulle ha ett ärligt banksystem skulle vi inte lida under massarbetslöshet, höga skatter; inflation, bubblor, köpta politiker och att allt fler blir fattigare till fördel för en allt mindre klick superrika (Wallenberg & Co).

Den som är satt i skuld är icke fri titlade Göran Persson sin läsvärda bok. Det bör inte vara så att en familj måste skuldsätta sig för att kunna köpa ett hem. Ett företag skall inte vara tvungen att dansa efter bankens pipa när de vill investera och forskningen skall inte bedrivas av Wallenbergarnas nåd.

Om vi skulle förbjuda privatbankerna att tillverka pengar och enbart ge folket via Riksbanken makten att göra det, skulle samhället blomstra. Vi skall förstatliga pengarna men inte bankerna. Riksbanken skall dessutom inte ge ut pengar som lån utan som räntefria engångsbetalningar (arbetspengar) för att undvika dagens problem, att samtliga pengar tillverkas som lån med följden att penningmängden för räntorna saknas och driver till ny skuldsättning med exponentiell fart, vilket gör penningsystemet idag till ett olagligt pyramidspel. Frågan hur mycket pengar den av folket var sjätte år valda Riksbanken skall ge ut, bestäms av hur många som är villiga att göra samhällsnyttigt arbete. Då blir det aldrig mera penningbrist i ett samhälle. Pengar skall alltså inte backas upp med en skuld som idag, eller guld som förr, utan med arbete. Ingen annan i världen har hittills ställt detta revolutionerande krav offentligt.

Eftersom bankparasitsystemet är det mäktigaste materiella maktinstrument som den dolda eliten, storkapitalet, förfogar över, behövs en egen mediakanal att sprida kunskapen om ett effektivt alternativt system, ett ärligt finanssystem. Storkapitalet kontrollerar gammelmedia och skandalerna om vårt banksystem förtigs ständigt. I Sverige rapporterade inte ett enda etablerat medium om EU-advokaten Henning Wittes pilotmål mot Wallenbergarnas SEB, det s.k. bankparasitmålet. Enbart vaken.se, Kistoffer Hell, Pernilla Hagberg, newsvoice och papperstidningen Nya Tider uppmärksammade det viktigaste tvistemål som någonsin förts i Sverige.

Det är obegripligt att facket, sossarna och kommunisterna inte intresserar sig för en bankreform som skulle trolla bort arbetslösheten i ett vips. De står förmodligen alla under hård tankekontroll / mind control.

Detta ämne har i efterhand blivit viktigare för White TV än finansreformen, då det är mindre plågsamt att vara en ränteslav, men i alla fall en människa, än en robotiserad halvmänniska (som i SVT-serien Äkta människor). White TV får dock mera motvind ang. bankreformen än spridningen av kunskapen om mind control / hjärntvätt, då denna teknologi är över 60 år gammal och mycket har redan läckt ut till allmänheten under årens lopp, i synnerhet i USA under 1970-talet tack vare många ledande artiklar i New York Times, vilka ledde till stora skadestånd för amerikanska mind control offer, s.k. targeted individuals.

Då det ansågs som viktigast att sprida kunskapen om en ny finansreform blev Räddning ur finanskrisen den första huvudmenyn i White TV. Den andra blev Praktiska konspirationer med M/S Estonia sänktes som första undermeny. Det var ju Henning Wittes erfarenheter som ombud för den största Estoniaföreningen som gav honom den unika möjligheten att titta bakom etablissemangets extremt kriminella kulisser. Han blev utsatt för en obehaglig konspiration av MUST och SÄPO, så han fick lida igenom en praktisk konspiration. Han är alltså ingen konspirationsteoretiker, som hjärntvätten gärna vill stämpla alla som kommer med kritisk information, utan en konspirationspraktiker. Mest häpnadsväckande var erfarenheten, att samtliga etablerade media ljuger i Sverige på ett koordinerat sätt t.ex. i Estonia- och Ukraina-frågan.

Därför blev den tredje huvudmenyn i White TV Svenska journalisters desinformation. I förhoppningen att slinka igenom mediacensuren i Sverige när White TV gick online för tre år sedan, blockerades denna meny för tillfället, för att inte bråka med de svenska journalisterna i onödan. Det var dock fel tänkt. Det blev nobben överallt i alla media, redan från dag ett. Tack vare de vakna hjärnorna bakom vaken.se fick White TV dock en bra start, då de var vid den tiden Sveriges ledande alternativa medium, som även fick komma in på SVT:s Agenda, där de dock smutskastades så mycket, att t.o.m. den tröga granskningsnämnden slog Agenda på fingrarna och tvingade dem till ett genmäle till vaken.se's favör.

Då fram till idag ingen vågar köpa reklam på White TV har det inte funnits pengar att anlita en webbyrå som åter öppnar den tredje menyn på ett korrekt sätt.

Den fjärde menyn blev Reinkarnation mot rasism, eftersom alternativa media blir jämt stämplat som rasistiska och antisemitiska. Det enklaste argumentet mot rasism är kunskapen om själavandring, reinkarnation, som är en naturlag och inte enbart en religiös fråga. Alla som har begripit att du och jag inte är kroppen utan själen i kroppen, dömer efter själen och inte kroppen, som enbart är en biodator så att själen kan samla vissa erfarenheter på jorden. Om vi skulle döma en människa efter att han har MAC eller PC, så skulle ingen tar ett sådant omdöme på allvar. Därför bör alla lära sig att det är meningslöst att döma någon efter sin ras eller religion eller kön. I själavärlden finns inga kön och därför är det ofta de mycket kultiverade själarna som tar på sig den svåra läxan att leva som homosexuella och liknande.

Den femte menyn heter Historieförfalskning, då det ljugs förskräckligt mycket om vår historia, både den som ligger långt tillbaka och den som varit nyligen.

P.g.a. ständig penningbrist har White TV inte kunnat åtgärda de många fel som har uppstått på sidan. Så, klaga inte utan sponsra White TV istället om du gillar det.

Att ingen törs köpa reklam har haft den positiva aspekten, att sidan ser mycket ren ut och att alla idioter som förebrår Henning Witte att driva White TV för att tjäna pengar straffas med lögn.

Tack alla tittare att ni gjorde White TV till Sveriges populäraste alternativa medium! Hit räknas inte sidor som enbart fokuserar på invandringspolitiken, då det finns frågor som är ännu viktigare, t.ex. den hur det är möjligt att Sverige tvingas till en invandringspolitik som skadar Sverige mycket allvarligt och som de flesta i landet inte vill ha. Nyckeln ligger i tankekontroll / mind control. Så alla de som vill befria Sverige måste först sätta sig in i detta hemska ämne. White TV har samlat mest forskning i ämnet på svenska under menyn Praktiska konspirationer, undermeny: Mind Control MK Ultra.

här en annonym kommentar som precis kom in:

Grattis på 3-årsdagen White TV! Du är grym Henning! Vet inte vad jag skulle göra utan White TV, hoppas jag kan bidra ekonomiskt i framtiden. Hoppas du fortsätter rapportera minst tre år till! /Trogen tittare

Man tackar!

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.