Sverige bör kasta ut Obama och säga upp HAARP samarbetet

2013-08-07 18:28

Alla USA-slickande gammelmedia jublar att Obama kommer till Sverige istället för att möta den ryske presidenten Putin, vilket var planerat innan den modige Snowden drog ner brallorna på USA och deras brottsliga säkerhetstjänst NSA. Att Obama slår mot Snowden är en skandal. Obama skall inte attackera budbäraren och de som skyddar honom, utan ta itu med det skrämmande budskapet, att NSA olagligen spionerar på hela världen.


Varför väljer Obama Sverige istället för Ryssland? Därför att Sverige är en lydstat åt USA, en hemlig NATO-medlem sedan 1950-talet. Konkret vill Obama förmodligen fördjupa HAARP-samarbetet. Samma skäl varför dåvarande US-utrikesminister Hillary Clinton besökte Tromsø i Nord-Norge för ett år sedan. Med vädervapnet HAARP kan USA, Norge och Sverige utmärkt slå mot Ryssland genom att vålla supertorka eller grymt kalla vintrar. Så lämpligt att straffa Putin även den vägen.

Kanske Obama dessutom vill bedriva skadebegränsning. Om ryktena stämmer, att Snowden sitter på många för USA obehagliga HAARP bevis, som White TV rapporterade om, så kan det vara angelägen för USA, att avstämma mörkläggningen av HAARP farorna med den viktigaste samarbetspartnern. I Kiruna finns ju EISCAT-antennerna och runt Växjö-universitet LOIS-antennskogen. Vi får väl se om Obama kommer att resa till Kiruna eller Växjö......

USA har utvecklats till ett av världens brottsligaste länder. Ett besök från Obama har därför ungefär samma status som ett från Nord Koreas ledare Kim Jong-un. De ledande svenska media värderar dock USA som om kalla kriget skulle vara kvar och känner sig smickrade att deras president kommer till lilla Sverige. Till mediebilden hör, att de flesta svenska journalister är under mind control från USA-vänliga krafter, vilket bl. a. verkställs med HAARP teknologin.

Dessutom är Sveriges mottagning av Obama under rådande omständigheter en örfil mot Edward Snowden. Sverige skall visa solidaritet med den som avslöjar brott, inte med själva brottslingen.

Se även på White TV: Snowden visar hur NSA ljuger jämt;

SVT skyddar Carl Bildt istället för att granska honom;

Sverige hemlig Nato-medlem;

Sveriges delaktighet i det Amerikanska Vädervapnet HAARP;

Kontrollerar Hillary Clinton sitt jordbävningsvapen i Tromsø?;

Sverige och Norge med i HAARP-Konspirationen;

Geoengineering bakom den extremt kalla vintern?;

Är det HAARP och mind control bevis som gör att gammelmedia fokuserar på Snowdens NSA avlyssningsdokument?;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.