Israel flygbombar Syrien

2013-01-31 17:29

Israel har den 30 januari 2013 anfallit Syrien i en flygattack, vilket är ett allvarligt brott mot folkrätten. Det är tydligt att Israel vill provocera fram ett fullskaligt krig i mellanöstern. Israel och den förljugna västvärlden  säger att Israel attackerade en rakettransport till Hisbollah, men syriska och ryska media rapporterar, att Israel förstörde en militär forskningsanläggning i Syrien. nära Damaskus.

Källa

Det är viktigt att Israel och USA  möts av starka protester efter det här, då de ökar risken, att hela världen blir indragen i WWIII. Detta skulle kunna bli förödande inte minst för Israel som helhet. Hoppas att allt fler människor vaknar och inser, att det är en liten minoritet av mäktiga psykopater som försöker att driva Israel, USA och resten av världen i fördärvet, samtidigt som de struntar i konsekvenserna. Sprid därför information om deras illdåd, men använd aldrig våld; det väntar dessa krafter bara på. Det var det som Jesus menade med att visa andra kinden, om du blir slagen. Hoppas att Syrien inte kör med en vedergällning nu.

Titta även på White TV:s: Inga bevis att Syrien attackerade Turkiet; NATO-granat avfyrades av FSA på Turkiet, inte av den syriska armén; Syrisk civilplan Airbus 320 kidnappat av Turkiet;

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.