Inga bevis att Syrien attackerade Turkiet

2012-10-04 00:02

På nätet var det ikväll omöjligt att hitta bevis, att Syrien hade attackerat Turkiet med en granat, som dödade ett fåtal människor i Turkiet. Syrien skulle vara mycket dum, om de skulle attackera ett NATO-land, väl medveten om, att USA och Israel bara väntar på ett tillfälle att kunna angripa Syrien på ett öppet sätt. I hemlighet har NATO-terrorister sedan våren 2011 härjat, våldtagit och massakrerat redan tiotusentals oskyldiga människor i Syrien, för att bankhuset Rothschild skall få kontroll över en av de sista oberoende centralbanker i världen och för att trigga igång tredje världskriget, som Rothschild & Co har längtat så länge efter.

Källa: www.davidicke.com och http://www.activistpost.com/2012/10/nato-terrorists-mass-slaughter.html

Att USA/NATO fingerar attacker för att kunna börja ett krig är ett gammalt knep, som inte går hem längre hos upplyst folk. Så länge NATO och Turkiet inte klart kan visa, att det var Syrien och inte dem själva som skickade granaten till Turkiet, är det brottsligt att attackera Turkiet. Dessutom är det fullt möjligt, att Syrien av misstag sköt en granat litet för långt, då inslagsplatsen enbart ligger några få meter bakom den syrisk/turkiska gränsen, i en by, som ligger på båda sidor om gränsen och som varit attackerat av NATO-terrorister sedan länge. Ett sådant misstag skulle inte heller rättfärdiga en motattack och högljudd kritik av Hillary Clinton och andra hyenor.

Just sådana här mörsare, som skickade granaten till Syriens gräns, används flitigt av NATO-terroristerna i Syrien, källa

Och naturligtvis skriker de Rothschildtrogna västliga kvalitetsmedia med SVT i den svenska täten, att Syrien har attackerat Turkiet. Alla dessa horande journalister har gjort sig medskyldiga till det lidande som den turkiska konterattacken har medfört och kommer att medföra, därför att de okritiskt har apat efter vad censurmästarna har talat om för dem, istället för att granska fakta och bevis.

New York Times ger i alla fall plats för en annan åsikt: "But in the fog of war that has settled over Syria, where allegiances and motives are uncertain and a bloody stalemate has taken hold, some observers said they could not help wondering if the episode had been orchestrated by one side or another."

Nu kom beviset, att det var en NATO-granat från Turkiet som kom tillbaka till landet. Syrien är helt oskyldig !

Titta även på Vaken.se med deras inslag: Bekräftat: USAs CIA beväpnar terroristerna i Syrien

och: Iraks utrikesminister beskyller Al-Qaida för att ligga bakom upproret mot Syriens president

samt White TV:s: Efter Västs massakrer i Syrien skall nu fejkade spelas in; Turkisk parlamentsledamot anklagar USA/CIA for terrorattacker i Syrien; Västvärlden misstänks ligga bakom massakrerna i Syrien; BBC ljög om Syriens skuld i Hula, den äkta syriska oppositionen använder inte våld,

Mordvideon är inget för barn! Källa: http://www.liveleak.com/view?i=8c5_1341520088

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.