Alternativ för Sverige (AfS) med bästa tal och program i Almedalen

2018-07-08 20:24

Uppladdningen av AfS:s tal i Almedalen på YouTube saboterades. Därför kommer det så sent. Misstanken faller direkt på MSB.

Alternativ för Sverige (AfS) är ett nytt parti i och för Sverige som blev resultatet av att SD kastade ut sitt ungdomsförbund SDU 2015. Skälet var att SDU ställde sig på Palestinas sida i konflikten med Israel i motsats till sioniststyrda SD.

Vilken drömstart för ett parti att ha bra folk och pengar och mediafokus direkt från början. SD får skylla sig själv när AfS nu plockar röster och folk från SD. Svinhugg går igen.

AfS:s bästa talare är partiledaren Gustav Kasselstrand och avhoppade SD-riksdagsmannen Jeff Ahl. De båda blev Almedalens bästa talare av alla 2018. Dessutom har AfS bästa partiprogrammet av alla partier som höll ett tal i Almedalen.

Uppstickarpartiet Populisterna (POP) har ett ännu bättre partiprogram men inga pengar. De hade inte ens råd att betala för en högtalaranläggning. De kunde inte planera något för Almedalen i brist på pengar. Trots ett av världens modernaste partiprogram är ingen villig att sponsra POP. Deras huvudfråga är att knäcka privatbankernas makt bakom kulisserna genom att förstatliga även de digitala pengarna, som är 98% i Sverige i motsats till kontanterna, som också skall räddas.

AfS behöver lära sig mycket på bankreform frågorna, därför att med ett av folket kontrollerad penningsystem torrläggs träsket fortast och då slocknar även migrationskriget mot Sverige.

Liknande på WTV:

AfS in i Riksdagen med återvandring trots avtalsbrott från Expressen;

Mossad splittrar SD och SDU;

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.