Mossad splittrar SD och SDU

2015-09-13 16:06

källa: http://www.friatider.se/jessica-ohlson-vi-kommer-verka-att-sd-ledningen-byts-ut-teaser

Att SDU hade fräckheten att rösta på sin kandidat Jessica Ohlsson och inte nickedockan som SD-ledningen hade dikterat, har de flesta förmodligen hört. Att SD:s ledning med rösterna 12 - 3 hade före valet hotat och sedan direkt beslutat att kasta ut SDU från allt samarbete med SD samt släcka ner SDU:s hemsida har också spridit sig. SD-ledningen ljuger när de påstår att SDU avviker ideologiskt från SD. De argument som anges är öppen svenskhet, socialkonservatism och en något mer nedtonad nationalism. Detta är ren nonsens, uppfunna argument för att kunna bryta med SDU. Att SD-ledningens Henrik Vinge, som nära umgås med gruppledaren Mattias Karlsson, frotterar sig med renodlade fascister i Italien, partiet La Destra, har inte lett till att han blivit utesluten. Ingen SD-kritik mot Karlsson för den delen heller.

"Nu avslöjas att även gruppledaren Mattias Karlssons nära medarbetare, presschefen Henrik Vinge, har umgåtts privat med Giuliano Moggi - som företräder partiet" alarmerade AB.

"Mattias Karlssons högra hand Henrik Vinge erbjöd under 2014 en ledande aktivist inom Nordisk Ungdom juridisk hjälp, sedan aktivisten fått sparken från Försvarsmakten efter att ha deltagit i oroligheterna i Ukraina.

Det framgick även med all önskvärd tydlighet av Aktuellts inslag igår, den 8 april 2015, att förebråelserna om ideologiska avvikelser och rasism är enbart trams. Jomshofs jamsande var odräglig och pajasliknade, typisk attityd av smådiktatorer." skrev White TV i våras.

Den enda substantiella skillnaden mellan SD-ledningens åsikt och SDU nämns i AB:

"– Vi kan ta Palestina-frågan. Ungdomsförbundet vill stödja Palestina på nationalistisk grund medan det går stick i stäv med moderpartiet som är helt och hållet pro-israeliskt eftersom det är otänkbart för dem att stödja muslimer, säger Jonas Hinnfors."

Och här har vi också pudelns kärna. SD är sioniststyrd, vid ytlig betraktelse av Israel, men tittar man mera ingående så är det Mossad som styr SD-ledningen med avancerad mind control teknologi. Sionismen har bara på ytan med judendomen att göra, men är en falsk flagga som de krafter skapat som har makten på jorden, vilket inte är judarna! Dessa krafter har ingående beskrivits av den f.d. brittiske miljöpartisten David icke och den nuvarande Labour politikern och juden Simon Parkes.

De krafter som har makten på jorden vill förstöra Sverige och andra nationer. Det mest aktuella vapnet är migrationskriget mot Europa. Då det är lätt att förutse att Sverige tar en massinvasion från arabvärlden illa upp, måste dessa dolda makthavare skapa en missnöjeskanal. Detta blev SD som då kapades av sionisterna sommaren 2001 vilket medförde att de numera begravda Nationaldemokraterna bildades i protest mot att SD hade tagits över av sverigefientliga krafter.

Nu efter en dundervalseger för SD, som blivit det enda oppositionspartiet efter DÖ och det största partiet i hela landet, hotar SD att bli för mäktig. Då tar bakgrundskrafterna till sitt urgamla knep: splittring.

Det verkar så att SD råkar föreskriva de kandidater för SDU, som går lättast att fjärrstyra genom mind control. Alla människor reagerar olika på det och vissa går inte att fjärrstyra alls.

Att SD nu vill starta ett nytt SDU är juridiskt inte möjligt, därför att namnet SDU är redan inarbetat, oberoende vem som har registrerat namnet. Juridikprofessorn Marianne Levin måste ha fått hjärnsläpp eller mind control.

Då måste SD döpa sitt nya ungdomsförbund till något annat än SDU. Genom detta bryter SD mot sina egna stadgar. Men sedan när har smådiktatorerna i SD:s ledning brytt sig om demokratin?

Hoppas att Jessica Ohlson lyckas kicka hela den ruttna och fjärrstyrda SD-ledningen inklusive Jimmie Åkesson!

Annat om sionisternas kontroll över svensk politik på White TV:

Israel tappar kontrollen över SD därför skall Kasselstrand och Hahne uteslutas,