Löfven-regeringen har blod på sina händer, utan att vilja det

2017-12-31 16:03

Nästan dagligen måste vi läsa om skjutningar med blodig utgång och vidriga grupp/våldtäkter där också kvinnligt blod ofta belastar offret. Sjukvården fungerar inte med många döda och skadade som följd och äldrevården är ofta ett skämt efter att penninggiriga krafter har fått bestämma.

Huvudorsaken till alla dessa problem är migrationen, med sin hemska kulmination under Löfven-regeringen. Stefan Löfven och stolpskottarna på MP har i början av migrationstsunamin 2015 flitigt hejat på den okontrollerade massinvandringen, där mestadels unga män i krigför ålder vällt in i landet. Många av dem är ISIS-terrorister.

En slog till den 7 april 2017 i Stockholm, trots att han hade en utvisningsorder på sig. Då plötsligt blir Löfven insiktsfull och manar till effektivare utvisningar för att sedan tillintetgöra allt under trycket från MP, som håller kvar de illegala migranterna med extremt dyra utbildningsprogram. Man gör allt för att Sverige skall gå under!

När judiska intressen hotas tar Löfven också till ton men när gruppvåldtäkterna haglar hörs det knappt något från regeringen. Vilken dåre som helst inser att Rikspolischefen Dan Eliasson förstör polisen och Sverige, men Löfven låter honom sitta kvar, oberoende hur många lagbrott han har begått.

Att Stefan Löfven inte skäms? Har karln inget samvete? Och alla de andra folkförrädare i regeringen. De måste röstas bort fortast möjligt!

Filmerna kommer från Bechir Rabani, som mördades i Sverige i mitten på december 2017, då han blivit för kaxig som alternativ journalist och kommit på en skandal om Robert Aschberg. Även Bechirs blod går på Löfven-regeringens konto.

Annan Löfven-kritik på WTV:

Stefan Löfven och Dan Eliasson medansvariga för terrorlastbilen i Stockholm, måste få foten!

Löfven störtar Sverige i Weimar kaos. Dödsstöten för många partier;

Löfven och Alliansen huvudansvariga för de ständigt ökande kvinnoövergreppen genom massinvandringen;

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.