Trump massmördare, tappat makten och svikit sina vallöften

2017-04-07 13:00

källa: http://jinge.se/allmant/usa-trappar-upp-det-brutala-angreppskriget-mot-syrien.htm

Nattens amerikanska missilattack mot en syrisk flygbas nära Homs är i praktiken en krigsförklaring från USA mot Syrien, som bryter mot folkrätten. FN-reglerna är solklara: ett land får använda vapen mot ett annat antingen genom självförsvar eller med samtycke från säkerhetsrådet. Båda delar föreligger inte. Syrien har inte attackerat USA, inget av gasoffren är amerikan. Detta har bekräftats av tre folkrättsprofessorer, Ove Bring, som tidigare arbetade på försvarshögskolan, Jann Kleffner och Martti Koskenniemi.

Då flera syriska soldater på flygbasen har dödats har Trump blivit över natt till en massmördare!

Även om kemgasattacken från i tisdags hade utförts av Syriens regering, Assad, så ger detta inte USA rätt att attackera Syrien. Vilda Västern tiderna är förbi sedan FN kommit med ett vettigt regelverk efter andra världskriget. Ryssland gjorde rätt och bad FN att agera, det borde Trump också ha gjort.

Dessutom borde Trump ha frågat Kongressen om lov. Där bröt han dessutom mot amerikansk lag, men plötsligt jublar många fuljournalister, då de så gärna hetsar igång WW3. Tidigare dög alla uppdiktade historier att svartmåla Trump, men nu, när det verkligen finns anledning att kritisera honom, ställer de sig på massmördarens sida.

Alla regeringar som backar upp Trumps folkrättsbrott diskvalificerar sig som skurkstater, naturligtvis är Israel, England och Saudiarabien med, men mera förvånande är att den tyska och franska regeringen stödjer Trumps folkrättsbrott. Från EU-ledningen har det ju aldrig kommit något bra, så där behöver man inte bli häpen heller.

Lyckligtvis har den svenska regeringen med FN-veteranen Margot Wallström reagerat vettigt. Det skall hon och Löfven ha en eloge för, då Sverige är mycket förtryckt av USA och därför har ett tät samarbete med skurkstaten, både militärt och civilt.

Att Syrien inte är ansvarigt för gasattacken i staden Khan Shaykhun i Idlib hade White TV redan bevisat, men nu kommer nya indicier att USA låg bakom det. Larmet om gasattacken kom nämligen flera timmar före det syriska flygvapnets attack mot en giftgasfabrik som de av USA-stödda terroristerna bedrev. Som vanligt informerar jinge.se bäst om läget i Syrien:

Rapporten om gasattack kom innan Syrien bombade terroristers gaslager!

”Den kemiska angrepp i Khan Shaykhun rapporterades vid 06:00, medan det första bombangreppet av den syriska armén på en ammunitionsdepå av al-Nusra terrorister med kemiska vapen genomfördes vid 11:00?

Veterans Today:

“Obviously, the cruise missile attack was prepared beforehand. Any expert can tell that the decision to strike was made in Washington before the events in Idlib, which were used as a pretext for a demonstration,” the statement reads."

Det finns alltså ett tydligt samspel mellan gasattacken och bombangreppet mot flygbasen, båda verkar vara planerat samtidigt för att kunna ge svepskäl att starta ett krig mot Ryssland, vilket sedan skall leda till det av mörkerkrafterna efterlängtade WW3. USA har alltid startat sina krig med i förväg planerade falska flaggor.

Ytterligare ett indicium för USA:s välplanerade giftgas- och missilattack mot Syrien är att ISIS angrep syriska trupper precis parallelt och i samma område som den amerikanska missilattacken mot Syrien ägde rum! ISIS lyckades i början att ta syrisk mark, men trängdes tillbaka senare av den i Syrien hyllade syriska armén.

Detta amerikanska stöd till ISIS förvånar föga, då CIA och Mossad har byggt upp ISIS för att ha ett slagkraftigt instrument att starta nästa världskrig.

Med denna Trump-krigshandling mot Syrien bryter han mot flera vallöften:

1. Trump ville närma sig Putin, nu attackerar han honom istället

2. Trump ville krossa ISIS, men ger dem direkt eldsupport nu

3. Trump har tidigare tyckt att USA har inget i Syrien att göra. Nu har han boots on the ground och attackerar direkt mot folkrätten

Samtidigt tappar han många av sina bästa rådgivare och sionisterna, som svärsonen Kushner, blir allt mäktigare.

Allt detta är tecken på att Trump förlorat makten i Washington. Träsket som Trump lovade att torrlägga har slukat Trump nu med hull och hår. Han borde ta sig ett exempel på Obama, som listigt höll sig självständigt ifrån träsket så mycket det gick och bevarade världsfreden den vägen.

också på WTV:

Solklart att Syrien inte är ansvarigt för giftgasattackerna;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.