Look for one arm of officials disclosing existence of off planet civilisations in early to mid 2017

2017-01-04 00:34

källa

Rubriken är ett citat från Simon Parkes på julafton 2016. Det har varit sedan länge spekulationer när etablissemanget medger att jorden sedan länge haft kontakt med andra intelligenta varelser från andra världar. Att några av dem t.o.m. kontrollerar oss sedan länge får vi naturligtvis inte veta ännu. Detta är ju skälet varför all info om andra livsformer systematiskt har bortcencurerats under årtusenden.

Det blir naturligtvis ingen masspanik när det officiellt bekräftas att jordens ledare har ständig kontakt med ickejordiska. Hela sanningen kommer inte heller att avslöjas. Det blir väl litet som i filmen nedan från Alex Jones, som är tyvärr kontrollerad opposition, men de har plockat en mycket duktig kille.

Han fokuserar i filmen nedan med rätt på att GMO (Monsanto) förändrad mat ändrar vårt DNA i syfte att odla oss till cyborgs, en blandning mellan maskin och människa. Många vacciner har samma syfte varför ingen bör vaccinera sig någonsin nuförtiden. Kroppen har ett mycket bättre eget immunförsvar. Lyssna inte på läkarna i den punkten. De flesta läkare är fångna av vänstra hjärnhalvan, använder alltså bara halva sin hjärna, vilket i folkets mun kallas för dummhet. Vi har alltså ett mycket negativt urval vilka som får bli läkare.

Vad Alex Jones dock inte tydligt berättar är att DNA manipulationen syftar till att sprida artificiell intelligens (AI, Ray Kurzweil), ett datavirus som spridits i stora delar av vårt universum och som är extremt farligt. AI är kronan av mind control och kontrolleras av Archons, som är något annat än reptiloiderna. De av Alex Jones nämnda Annunaki är en grupp av reptiloiderna, som alla kontrolleras av Archons med AI. Vissa undantag finns dock och dessa brukar hjälpa människor med fara för sitt eget liv (typ Simon Parkes).

Tack för alla tips och donationer!

Liknande på WTV:

Botemedel mot autism hittat - aluminium och Monsantos glyfosat skall utplåna mänskligheten;

Stor skandal att Mario Draghi och Ray Kurzweil var på Nobelfesten men inte SD;

Artificiell intelligens (AI) är världens största hot och fara säger Simon Parkes panel;

Pokemon Go är artificiell intelligens från Archons, ett datorvirus i universum enligt Simon Parkes;

Alex Collier berättar hur Drako-reptilerna ser ut;

Säg inget om reptiloiderna, Don't Mention The Reptiles - Credo Mutwa vittnar;

Allt fler vågar prata om Drako-reptilerna;

Vilka är de Archons? David Icke och Simon Parkes har olika uppfattningar;
 

Du måste logga in för att kunna kommentera.