Reinkarnations finns, du är andligt efterbliven om du inte har lärt dig detta!

2016-12-28 23:21

Jag hade för 20 år sedan också problem med att förstå att reinkarnation finns, själavandring. Sedan kom förföljelserna emot mina försök att publicera sanningen om M/S Estonia-massmordet vilket medförde att  jag kom i kontakt med den andliga oppositionen i Sverige: läkaren som rädde min mor från en säker död med hjälp av homeopati och Bach-droppar, Jüri Lina, Lars Adelskogh från Nexus och många fler. För dem var det en självklarhet att reinkarnation finns.

Då blev jag eftertänksam.

Det blev allt tydligare att jag var idioten som inte fattade. De rekommenderade vetenskaplig literatur som bevisar att själavandring händer nästan alla människor och att min okunskap berodde på en gigantisk konspiration mot reinkarnationen. Jag visste ju att jag kunde lita på dessa mycket seriösa människor. Alla gav en samstämmig bild av reinkarnationsläget.

källa

Till slut åkte jag med Jüri och andra till Ylva Cronstedt i Värmland och lät göra en s.k. regression, en slags hypnos, för att komma åt informationen från ens tidigare liv. Ylva försatte mig i en annan frekvensnivå i hjärnan, liknande det när man precis har vaknat, man är litet omtöcknad, men vid fullt medvetande. När man ligger bekvämt och avslappnad ställer Ylva sedan lirkande frågor till en själv, så att man får tillgång till den av olika skäl blockerade informationen från tidigare liv.

Meningen med livet är att själen skall gå i skolan i den tredimensionella kroppen här på jorden. Därför lagrar själen all information från alla tidigare liv. När själen, vårt riktiga jag, inkarnerar igen (några veckor efter befruktningen) blockerar den minnen till tidigare liv av pedagogiska skäl eller så bidrar negativa varelser med blockader av egoistiska grunder.

Regressionshypnosen sätter blockaden helt eller delvis ur kraft och då berättar man själv för Ylva om sina tidigare liv. Det bara sprudlar information. Det hela spelas dessutom in på band. Vi var alla väldigt tagna efteråt, då man intuitivt känner, att det var sant, som sprudlade ur en.

Sedan dess vet jag att reinkarnation finns, att det inte är en religiös fråga och att de mörka bakgrundskrafterna inte vill, att vi känner till själavandringen, för då skulle vi kunna komma på idén, att liv inte är bunden till en kropp och att sådana livsformer kanske har makten här på jorden och lurar oss sedan urminnes tid. Då kanske vi fattar, att jorden är en fängelseplanet och fångvaktarna är osynliga för de flesta av oss, då de inte behöver ha kroppar, eller de har kroppar från andra dimensioner, som vi inte heller kan se. De som kunde se, mördades som häxor, vilket medförde att de bästa medialt begåvade människor finns i dessa länder, där häxbränningar inte förekom, som Island eller Estland t.ex.

Filmerna nedan samlar bra naturvetenskapliga bevis, att reinkarnation finns.

Liknande ämnen på WTV:

Homeopati botar genom fysik och inte kemi;

Dr Edward Bach's droppar verkar också genom fysik med skalärvågor;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.