Polisliv.se från Polisförbundet bra sida

2016-08-06 00:00

Polisernas fackförening Polisförbundet driver en bra sida, där poliser anonymt kan vädra sin kritik mot missförhållandena inom polisen och besvikelsen över polischefen Dan Eliasson: polisliv.se

Klagomålen under rubriken Början på slutet av Alvaro Torres, Stockholm Sydöst, är typiska för de katastrofala omständigheterna inom polisen idag:

"men någonstans på vägen började saker och ting förändras, man beslutade att Sveriges 21 polismyndigheter skulle bli en nationell polismyndighet och att lönetrappan i Stockholm slutade att gälla och att individuell lönesättning skulle tillämpas. Det var början på slutet för en fungerande polismyndighet, för visst hade polismyndigheter fel och brister som andra statliga verksamheter, men vi, eller åtminstone jag upplevde att polismyndigheten fungerade. Kom faktiskt att tänka på ett talesättet “don´t fix something that ain´t broken”. Grupper med specialkompetens slutade existera, man slog ihop olika län och bildade större polisregioner, flyttade på fungerande LKC-centraler, lokala poliskontor med god förankring ute i samhället stängdes, m.m. Ja, listan kan göras lång över saker som har förändrats. Få av dessa förändringar har lett till förbättringar, tvärtom, de har skapat missnöje, massavhoppningar av erfarna och kompetenta kollegor ute i landet och en frustation inom kåren utan desslike. Jag ville själv inte sluta som polis. Jag såg mig själv jobba som polis alla mina resterande yrkesverksamma år. Jag jobbade med engagerade, lojala och grymmaste kollegor man kunde önska sig…men till slut tog frustrationen, tröttheten, sorgen och besvikelsen över. Jag insåg till slut att arbetsgivaren behandlade oss som skit rent utsagt. Till slut tog jag beslutet att lämna polismyndigheten." (fet stil genom WTV)

Vitsen med polisreformen är att få en riktig pyramidstruktur även inom polisen. I en maktpyramid räcker det att man kontrollerar toppen, så att den styr resten. Därför klagar poliserna att polisreformen är toppstyrd, visst, det är ju meningen. Då kan superkriminella Mossad styra den svenska polisen ännu lättare.

Inom den djävulska världen finns bara pyramidstrukturer, då toppstyrningen behövs, eftersom ingen vill stanna kvar frivilligt hos de mörka krafterna.

Mossadstyrningen inom polisen gör att inte de bästa utan de sämsta får göra karriär, att stora delar av polisledningen är därför kriminell, att knarket flödar fritt i Sverige, då detta är främsta inkomstkällan för Mossads brottsliga svarta operationer och Mossad är även den onda roten till att polisen inte kan ingripa mot kriminella invandrare längre så som säkerheten i Sverige behöver det. Men ingen vågar attackera Mossad ....

Sidan polisliv.se upptäcktes tack vare att Newsvoice.se tog upp ett inslag från Gatestone Institute, som Ingrid Carlqvist hade skrivit.

Annat alarmerande om den svenska polisen på White TV:

Rättsstaten har redan kollapsat, modig polis slår larm, polischefen Eliasson måste avgå!

Vi och polisen kräks över kräket Dan Eliasson, polischefen måste avgå enligt SD:s och andras krav;

Säpo gynnar islamister i smyg;

Sverige har blivit ett kvinnofientligt land genom massinvandringen;

Palmemordet och Estonia-massmordet hänger ihop;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.