MittMedia och Lars Kriss vållar många människors lidande genom konspiration mot Jan Lindholm (MP)

2016-03-21 16:05

källa; Riksdagsmannen Jan Lindholm (MP), en modern hjälte!

Lars Kriss på DT / MittMedia smutskastade riksdagsmannen Jan Lindholm (MP) och prof. Martin Pall nyligen i en ledarartikel, genom att kalla dem bl.a. för foliehattar. Jan Lindholm är en av ytterst få ärliga och vakna politiker i det här landet och får därför löpa gatlopp i den ruttna medie- och politikervärlden hela tiden. Han hade bjudit den amerikanska biokemiprofessorn Martin Pall till Riksdagen att informera om dennes forskning, som entydigt bevisar att mobiltelefonstrålning och trådlös Internet / WIFI är livsfarliga. White TV var ett av ytterst få media som rapporterade om Martin Palls föreläsningar.

Istället för att diskutera de vetenskapliga bevis som prof. Pall presenterade dristar sig journalisthoran Lars Kriss att polemisera med allmänna ordalag mot honom och Jan Lindholm. Journalistpacket kommer aldrig med ärliga och sakliga argument, utan apar bara efter fördomar som CIA och andra kriminella nätverk har etablerad, som t.ex. slagordet konspirationsteori och foliehatt.

Vad har Lars Kriss och alla de andra desinformatörer för garantier att Strålsäkerhetsmyndigheten (felstavad hos DT) och Socialstyrelsen inte ljuger? Inga alls. Dessa myndigheter ljuger jämt. Det vet vi sedan länge.

Genom dessa lögner bidrar Lars Kriss och MittMedia till att ännu fler människor skadas resp. dödas via den livsfarliga strålningen som kommer från den etablerade mobiltelefonteknologin och trådlös Internet, som borde vara förbjuden i alla skolor. Internet kan bekvämt spridas med vanliga kablar och i skolan skall ungarna stänga av mobiltelefonen.

Annat om faran från mobiltelefonerna på White TV:

Aftonbladet ljuger om Newsvoice. Grattis newsvoice.se

Förbjud trådlös Internet, WIFI, i alla skolor, attackerar främst flickor;

MI5 agent Dr. Barrie Trower: dangerous radiation everywhere;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.