CIA misstänkt för Germanwings A320 crash

2015-03-24 21:38

White TV:s Henning Witte har 20 års erfarenhet av mörkläggningen av massmordet på M/S Estonia den 28 sept.1994. Kraschen idag över de franska alperna av Germanwings flyget 4U9525 med en Airbus A320 visar liknade mörkläggningsdrag. Denna Airbus modell var en av de säkraste som finns. Flygplansserien, som finns sedan 1988, är den mest välbeprövade som Airbus har. Det tekniska felet som gammelmedia ikväll dillar om var en “Nose Landing Door”, en lucka som öppnas för boghjulet. Denna lucka spelar således ingen som helst roll under flygningen. Dessutom påstår Germanwings att felet blivit åtgärdat.

Det första som väcker misstanken om massmord på A320 är att gammelmedia pekar direkt på en skyldig: billigflygbolagen, i det här fallet Germanwings. Man menar att de tummar på säkerheten för att kunna vara så billiga. Detta er icke befogat. Titta bara så säkert och punktlig Ryanair är.

Alarmklockorna ringer när den kände BND (tyska Säpo) agenten Udo Ulfkotte titlar:

Germanwings? Billig, billiger – tödlich

Germanwings? Billig, billigare - dödlig

Hur kan han peka ut Germanwings innan ens den svarta lådan har utvärderats? Förmodligen gav hans uppdragsgivare BND order om det och BND lyder sedan Hitlergeneralen Gehlens grundare under CIA:s hårda nypor.

Flera andra tyska gammelmedia pekade också på Germanwings ikväll. I Estoniafallet var det tyska Meyervarvet som direkt, samma dag, pekades ut av dåvarande statsminister Carl Bildt, likaledes CIA agent.

Den andra hästfoten är följande rubrik:

Sicherheitskreise: Keine Hinweise auf Terror-Anschlag bei Germanwings-Absturz

Säkerhetskretsar: Inga indikationer på ett terrorattentat vid Germanwings-krasch

Denna titel kommer från Deutsche Wirtschafts Nachrichten, som är sioniststyrd och sedan en tid tillbaka majoritetsköpt av Bonniers, vilket naturligtvis garanterar för ärlighet. I tyska medier menas med säkerhetskretsar de västliga säkerhetstjänsterna, typ CIA.

Ingen seriös människa kan efter den korta tiden utesluta ett terrorattentat!

Som vanligt i sådana skumma sammanhang finns info om katastrofen redan publicerat på Internet innan det händer: så med den tyska dagstidningen Die Welt, som motsvarar Svenska Dagbladet ungefär. Die Welt är Springer Presse. Axel Springer fick sin licens strax efter andra världskriget direkt från CIA. Alla journalister som jobbar på Springer Presse måste skriftligen i anställningsavtalet förplikta sig att inte skriva negativ om USA.

Hur är det möjligt att Die Welts inslag om flygplanskatastrofen finns på nätet redan sedan 2 dagar tillbaka?

Uppgifterna att flera Germanwings anställda vägrade flyga med dödsflighten 4U9525 pekar också på att det var känt, att något hemskt skulle ske.

Norge fick sin bestraffning att de ville dra sig ur Libyen-kriget genom mind control aktionen med ABB. Frankrike straffades med Charlie Hebdo, för att Hollande hade närmat sig Putin under december 2014. Sverige fick förmodligen sin avhyvling genom massakern på Hisingen för sex dagar sedan, för att markera mot Margot Wallströms erkännande av Palestina. Och nu Tyskland. USA gillar inte att Merkel snickrade det ukrainska vapenstilleståndsavtalet från Minsk i februari 2015 utan USA (fuck the USA) men med Frankrikes Hollande. Naturligtvis är det då bara en slump att ett tyskt plan kraschar på fransk mark, dessutom på det mest svårtillgängliga området av hela resan. M/S Estonia sänktes också precis där Östersjön är som djupast mellan Tallinn och Stockholm. Dags att hata slumpen skulle Leif GW säga.

Förbundskansler Merkel strök alla möten för att åka till kraschplatsen i de franska alperna. Förbundspräsidenten Gauck bröt sin utlandsresa för att direkt komma hem. Utrikesminister Steinmeier och trafikministern Dobrindt likadan, på väg till nedslagsplatsen. Känns att de vill reagera på en attack mot Tyskland.

Konspirationsforska på White TV även här: Co-piloten Andreas Lubitz säkert oskyldig men fjärrstyrd av CIA;

Norsk polis och Anders Breivik mind controlled;

En säkerhetspolis inblandat i skottdramat på Hisingen?;

Fuck the USA! De är uteslutna från EU:s Ukraina fredssamtal hos Putin;

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.