Döm själen, inte kroppen, bra att UG belyser afrofobi, borde informera om reinkarnation

2017-11-30 20:14

White TV är ganska ensam i Sverige med det tyngsta argumentet mot rasism: döm själen, inte kroppen. Då måste man naturligtvis ha en viss bildningsnivå som medför kunskap om att reinkarnation är en naturlag, inte en religiös fråga, att själar finns. De bildade vet att själen reinkarnerar och i princip inte kan dö. Det viktigaste av oss är därför själen, inte kroppen. Därför skall själen bedömas, inte dess behållare, eller bioroboter, vår kropp.

De mörka bakgrundskrafterna vill dock inte att vi vet något om själavandring, för då skulle vi kunna komma på idén att livet är inte bunden vid en tredimensionell kropp och då kan vi kanske komma på idén att det finns andra livsformer än det vi är vana vi, andra än våra kroppar. Och då kanske vi upptäcker att det finns demoner och reptiloider som har makten på den här fängelseplaneten, och det skall vi naturligtvis inte.

Om man träffar eller bara ser en människa från en annan ras skall man inte döma därefter utan fråga sig, vad är det för själ i vederbörande? Känner man inte själen får man inte döma. Det är mycket möjligt att den andre har en själ som är betydligt högre utvecklad än vad man själv är. Med sådana kunskaper tar man energin och grogrunden ifrån all rasism. Då förstår människorna att rasism är något dumt och primitivt. Tyvärr är våra makthavare, reptiloiderna, själva de värsta rasisterna på den här planeten. Därför har de under årtusenden hetsat och odlat rasism mellan människorna. Divide et impera! Men nu, när tiden har kommit, att reptilerna själva avslöjas, då de inte längre kan gömma sig i den nedre fjärde dimensionen, då plötsligt vill de fostra oss mot rasism, för att undvika att de själva faller offer för den, när fler och fler av oss människor kan se dem, då vår och planeten jordens medvetande höjs kraftigt. Och det är ingen trevlig syn .....

källa

Det var mycket bra att UG igår fokuserade på afrofobi och satte begreppet på samhällskartan i Sverige. Det är ett otyg att just svartafrikaner nedvärderas hela tiden. Sedan kommer några extra intelligenta med mätningar av IQ, där svart-Afrika inte precis är ledande. Men även detta är ett obildad och primitivt sätt att värdera människor. En hög IQ betyder nämligen att man har sin vänstra hjärnhalva mycket väl tränat, men nonchalerat den högra. Vi har dock av goda grunder två hjärnhalvor och de som använder båda är överlägsna dem, som enbart är fångna av sin vänstra hjärnhalva, de dumma som har högt IQ.

Människor från svart-Afrika är mycket svåra att sätta under mind control, då de använder och tränar sina högra hjärnhalvorna mycket bra. Denna halva hänger ihop med intuitionen, den direkta informationskanalen ifrån vår själ, magkänslan, som kommer in via hjärtchakrat. Intuitionen kan inte påverkas med mind control teknologi, men vänstra hjärnhalvan är lätt fixat.

De negativa bakgrundskrafterna vill gärna ha folk med hög IQ, för de är de dummaste, därför att de enbart använder halva sin hjärna. De går lättast att fjärrstyra med mind control och AI. De som använder båda hjärnhalvor är de överlägsna människorna, de kan nämligen då använda sin skalärvågsinterferometer, de kan skicka olika skalärvågor från högra och vänstra hjärnhalvan och på så sätt skapa något med sina tankar, när vågorna möts och interfererar.

Folk i svart-Afrika kan konsten med regndanser, att få regn genom speciella danser. Det kan de bara genom att använda båda hjärnhalvor och ritualer. De flesta i Afrika kan se eller är medvetna om reptiloiderna också, som de i södra Afrika kallar för Chitauri.

Facit, de största rasisterna är de dummaste! Det är dock inte de som är mån om sin ras! Alla raser har rätt att finnas och därför är folkmord med all rätt ett av de vidrigaste brott som finns. Alla olika kroppsformer skall skyddas och bevaras, vore det människor, djur eller växter (som också har själar, dock ofta en kollektivsjäl). Därför är massinvandringen farlig för Sverige.

Det hade varit mycket bra om UG hade använt sig av White TV:s argumentation mot rasism, men journalisterna där är tyvärr för det mesta rätt så obildade och förtryckta. Den enda lysande stjärnan är Janne Josefsson, men han är tyvärr satt under hård mind control. Man bestrålar hans högra hjärnhalva, den för etablissemanget farliga, mycket intensivt, vilket medför att hans vänstra ögonlock hänger påfallande långt ner, hans vänstra öga är inte lika öppet som det högra.

Den dagen då UG fokuserar även på själen och själavandring med all des tunga naturvetenskapliga bevis att den finns, då har vi kommit långt i Sverige, då kanske afrofobi är ett minne blott .

Här är länken till UG:s inslag om afrofobi: https://www.svtplay.se/uppdrag-granskning

Liknade på WTV:

Fjärrsyn, Remote Viewing, nyttigt verktyg;

Bra vittnesmål att vi är mer än bara kroppen, att själen styr;

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.