Upd 8.12.Tyskland liknar allt mer Hitler-diktaturen! Reptilavslöjaren Traugott Ickeroth förmodligen häktat, hus stormat, dator stulen

2022-12-07 10:44

Som fulmedia i Sverige och Tyskland överallt rapporterat har tysk antiterrorpolis stormat många hem av tyska oppositionella som försöker befria Tyskland från det reptiloida förtrycket, den Djupa staten.

Ett av offren är en av mina (Henning Witte) bästa vänner i Tyskland, Traugott Ickeroth, som driver den alternativa nyhetssidan Der Sturm ist da – Liveticker, som är jämförbar med SwebbTV, bortsett från reptilämnet. Traugott är Tysklands David Icke. Han försöker, precis som jag, att öppna folks ögon, att Reptiloiderna, i synnerhet de Vita Drakoreptilierna, gömmer sig bakom den Djupa staten.

Traugott, vars hem nu varit föremål för husrannsakan tredje gången, har naturligtvis inget med terrorism att göra i motsats till den tyska polis- och åklagarledningen! De s k Reichsbürger, Riksmedborgarna, är övervägande fredliga, inga nazister, men rättskaffens patrioter som avslöjar Reptiloidernas talrika konspirationer mot Tyskland. En av dem är att Tyskland fortfarande inte har ett fredsavtal med de allierade segermakterna från 1945, precis som Korea, vilket medför att Tyskland fortfarande lever under ockupation av USA, England och Ryssland, och att Tyskland folkrättsligt sett fortfarande är Tyska Riket inom gränserna av 1937! Detta har Tysklands författningsdomstol och Högsta förvaltningsdomstolen flera gånger bekräftat. Under mina juridikstudier i München fick jag lära mig detta också.

Begreppet Reichsbürger relaterar alltså till att das Deutsche Reich, Tyska Riket, folkrättligt fortfarande består! Detta har inget med terrorism eller högerextremism att göra.

Foto från Bild: Boris Roessler/dpa

Adelsmannen prins Heinrich XIII Reuß (bild ovan) och kretsen runt honom känner jag inte till. Jag kan inte utesluta att de planerade en statskupp. Men i så fall var det en fälla från den djupa staten. Jag själv värvades för något år sedan av trevliga, bildade och höga svenska officerare att delta i en statskupp mot Sveriges Djupa stat, men jag märkte ganska snart att det var en fälla av den Djupa staten och hoppade av. Kort därefter mördades en av officerarna.

Om det inte är fake news och kretsen runt prinsen Reuß vill återinföra monarki i Tyskland, så är detta ett bra bevis att den Djupa staten har lockat dem i en fälla, då ett av Reptiloidernas förtryckarverktyg är monarkier, med undantag av de skandinaviska, som fjärmade sig från Reptiloiderna genom avel med tyska prinsessor bl a.

Även Max Eder, bild ovan, tysk överste a.D., har arresteras i morse. Han är en av få modiga pedofiljägare i Tyskland! Han hade rechercherat mot misstänkt pedofila politiker i Tyskland bl a med hjälp av ett nyckelvittne som hade våldtagits som 8-åring! Hennes liv är nu i fara rapporterar min gode vän Jo Conrad, också en motsvarighet till David Icke.

Dagens vidriga rättsövergrepp mot hundratals tyskar och de mot Bondeupprorets ledare Tom Lutmark visar återigen att den Djupa staten har förstärkt sina maktpositioner!

Update 8.12.22:

Anti-Spiegel skriver att allt talar för att åtminstone de två tyngsta och mest lögnaktiga tyska gammelmedia, Spiegel och Bild, före stormningarna blev tipsat av polisen. Detta i sin tur bevisar att det inte handlade om en planerad statskupp av historisk dimension. Om så hade varit fallet hade polisen inte läckt till fulmedia med risken att hela aktionen misslyckas!

Dessutom har det aldrig förekommit en statskupp utan att den högsta militären är med. Det arresterades dock inga generaler från Bundeswehr!

Hela aktionen var alltså en medial show för att svartmåla motståndarna till den satanistiska djupa staten! Ryssland kallar det för en konspirationsteori från den tyska staten.

 

Och läs på Newsvoice:

Den påstådda kuppen mot den tyska regeringen skulle genomföras av pensionärer

 

Se även på WTV:

Tyskland är ingen suverän stat;

200 tyska specialpoliser sköt Adrian fyra varningsskott i lungan, då han protesterade mot bankernas pyramidspel;

 

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.