Största risken för atomkrig med taktiska a-bomber sedan WW2 ! Aktivera dina tankar emot detta, be!

2022-09-27 01:58

Update 1.10.22:

Post-referendum Sanctions Will Not Deter Russia From Uniting with New Territories;

The Road to World War III: How US-NATO Forces Turned Libya into Hell on Earth;

___________

Svinmedia i Väst, typ SVT, SR, TV4, Aftonbladet, Der Spiegel, CNN etc, förtiger den extrema risken att världen, i synnerhet Europa, drabbas av ett kärnvapenkrig! Aldrig har situationen varit så farlig sedan slutet av andra världskriget!

Experterna talar om ett kärnvapenkrig med taktiska atombomber, sådana som utplånar litet mindre än de strategiska, typ bara små städer och inte stora ytor. De låtas exploderas först på marken och inte redan i luften för att begränsa den radioaktiva skadan.

Anders Romelsjö med sin kanal Global Politics och Torbjörn Sassersson med sin Newsvoice har publicerat bra inslag om atomkrigshotet. Det ökar ännu mera nu i slutet på september 2022 efter att Donbas efter de legala folkomröstningarna återanslutits till det ryska kärnlandet. Då kommer Ukrainska attacker mot Donbas plötsligt vara mot det ryska kärnlandet och de bildade vet att USA och NATO ligger bakom sådana attacker med enorma vapenstöd, pengar och satellit-spaningsresultat, vilket är en direkt krigföring mot Ryssland.

"Är USA, NATO och Europa nu i krig med Ryssland? Är det här kriget de har velat ha hela tiden? Vad kan vi förvänta oss om kriget går bortom retoriken? Clayton Morris (fd Fox News-ankare) på Redacted News intervjuar den tidigare vapeninspektören från FN och marinkårsofficeren Scott Ritter om den dramatiska vändningen i Ukrainakriget. Kärnvapenhot mellan Väst och Ryssland har nu hamnat på förhandlingsbordet.

Text: Kristoffer Hell" från Newsvoice.

Tucker Carlson (Fox News) kommenterar kärnvapenhoten mellan Väst och Ryssland

Kanadensiskan Professor Rachel Marsden om folkomröstningarna i Ukraina: De är lagliga och legitima

"GEOPOLITIK. Ekonomen Martin Armstrong analyserar de geopolitiska manövrar som aktörerna: USA, Europa, Ryssland och Kina nu gör för att kontrollera sina positioner på schackbrädet. Armstrong konstaterar att Tysklands och Frankrikes regeringar samt Henry Kissinger tidigare förordat att östra Ukraina bör ha folkomröstningar, något som Putin nu iscensätter. Risken finns samtidigt att krigshökarna i Kina (med stöd av Ryssland) attackerar Taiwan för att försvaga USA och EU."

 

Eller från Global Politics:

Ukrainakriget och splittringen inom ”Vänstern”.

Ukraina-kriget på väg mot ett stor-krig?

USA ökar insatsen: är vi verkligen på väg mot tredje världskriget och vad kan rädda oss?

 

Vakna DU också och vidta motåtgärder! Dina TANKAR är ditt mäktigaste vapen, din skalärvågsinterferometer! Om vi samlar våra tankar kollektivt i äter- eller morphogenetiska-fältet så kan vi stoppa krigsvansinnet då krigsdrivarna är bara en liten minoritet.

Låt oss alla be för fred!

Att be är att skicka tankar till universum. Då tankar består av magnetiska skalärvågor kan de inte avskärmas, däri ligger en del av makten. GUD vill kunna kommunicera med alla.

 

Se även på WTV:

Upd 24.9. Stort fel av Putin inte förutse USA:s ständiga fredssabotage i Ukraina, Duma öppnar rekrytering;

Våra tankar är det mäktigaste vapnet vi har;

 

https://youtu.be/PH4S_maL5nA

 

https://youtu.be/008c-KIuJ1o

 

 

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.