Upd 24.9. Stort fel av Putin inte förutse USA:s ständiga fredssabotage i Ukraina, Duma öppnar rekrytering

2022-09-20 19:42

källa

Av denna viktiga intervju (första YTfilmen nedan) med amerikanska experter på Ukraina-Kriget framgår att Putin gjorde en allvarlig felbedömning av fredsförhandlingsklimatet i Ukraina. I slutet av mars 2022 var Blod-Zelenskyj beredd att sluta fred med Ryssland, men detta saboterades hela tiden av USA. Sedan den amerikanska statskuppen mot Ukraina februari 2014 med vice utrikesministern Victoria Nuland i spetsen har USA fullständigt tagit kontrollen över Europas mest korrupta land.

Av YT-filmen nedan framgår också att det ryska parlamentet Duma har nyligen fattat beslut för en förberedelse av delmobiliseringen av den ryska armén. Samma gäller för Vitryssland som har en 1000 km gräns mot Ukraina. (WTV var först i Sverige med denna viktiga nyhet).

Dessutom har USA nu hävt sitt vapenembargo mot Cypern från 1987 så att de kan få vapen som stärker Grekland i konflikten med Turkiet.

Viktiga steg närmare WW3, som USA så gärna vill ha! Med Ryssland och Europa i spillror kan USA äntligen få världsherravälde: The New World Order.

 

Upd. 23.9.22 Vad sa Rysslands utrikesminister Lavrov i FN?

 

Bundestag Resolution: “Defending peace and freedom in Europe”.Germany Will Risk Europe’s Security by Exhausting Its Stocks for Ukrainian Military

och på Newsvoice:

Tucker Carlson på amerikanska Fox News kommenterar den eskalerande kärnvapenhotsretoriken mellan Väst och Ryssland. Det var aktörer i Väst som inledde hoten och Putin gav svar på tal, konstaterar Carlson som därmed är den första västliga journalisten av rang som korrekt återger händelseutvecklingen.

Kanadensiska Global Research:

Ukrainian Army War Crimes Include Shelling of Ambulences, Firetrucks, and Rescue Workers in the Donbass Republics—Similar to Israelis and U.S. Backed Terrorists in Syria

By Eva Bartlett

 

Obs: någon har saboterat inbäddningsfunktionen på RT:s Odysee-Kanal!

 

https://youtu.be/ueVccOhQ7C8


https://youtu.be/1MJDvr-1Z-A

 

https://youtu.be/gX9Lv7Jc_sQ

 

Bluff av Zelenskij i Izium?

 

https://odysee.com/@RT:fd/pow-return-home:0

Obs: någon har saboterat även den vanliga Internetlänken till RT:s Odysee-Kanal!

Om ni bara kopierar denna länktext och sedan klistrar in den i sökfunktionen av er browser så kommer ni till filmen. Så det hela är förmodligen en attack mot WTV.

https://odysee.com/@RT:fd/pow-return-home:0

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.