Sverigefientliga MSB kidnappad av främmande makt. Begåvade medarbetare?

Saturday, 03 November 2018 16:27

Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap (MSB) har hamnat i blåsväder efter att ofria Fria Tider har avslöjat, att MSB betalade två miljoner skattekronor till utländska agitatorer för att smutskasta Sverige med en lögnaktig rapport med titel ”Smearing Sweden”, som skall belysa påverkan på den svenska valrörelsen 2018 från främmande makt .

"Den skattefinansierade rapporten belägger dock inte några ryska eller utländska påverkanskampanjer i valrörelsen. Istället fokuserar den på hur man ska bekämpa svenska alternativmedier som Samhällsnytt och Fria Tider samt även invandringskritiska användare på sociala medier.

Författarna anser också att det nystartade partiet Alternativ för Sveriges konton på sociala medier används för att ”smutskasta Sverige” och förstöra landets rykte utomlands.

För att motverka alternativa medier menar rapporten att mediebolagen bör i samarbete med reklambranschen stoppa sajternas möjligheter att finansiera sig med annonser. Det skedde redan i våras med Samhällsnytt som fick se sin annonsförsäljning indragen av Google."  alarmerar Samhällsnytt.

" ......  Underförstått kommer nyhetsmedier som inte bevakar Sverige enligt önskemål från MSB att bli ett föremål för myndighetens intresse och – eventuellt – ekonomiska sanktioner som föreslås i rapporten."

källa

Att den ökände polisförstöraren Dan Eliasson tog över MSB efter foten från polisledningen tidigare under 2018 har sänkt MSB ännu mera. Men MSB har redan tidigare varit ett missfoster. Där gömdes nämligen en del av den svenska militära underrättelsetjänsten, Styrelsen för psykologiskt försvar, kort sagt psykförsvaret.

Jag avslöjade december 1999 psykförsvarets hemliga censur av svenska massmedia i min bok M/S Estonia sänktes, sid 154 f). Kort därefter kom nyheten att Styrelsen för psykologiskt försvar skulle läggas ner och flera agenter grattade mig då de såg ett samband mellan detta beslut om nedläggningen och mina avslöjanden. Psykförsvaret gömdes sedan i den nya myndigheten MSB.

Efter Estonia-massmordet tappade Sverige även kontrollen över sin militära underrättelsetjänst till främmande makter från Väst, precis som Säpo tidigare tagits över av Gestapo och senare CIA, MI6 och Mossad. Att MSB betalar utländska agitatorer, som inte känner till de svenska förhållanden, två miljoner skattekronor för en ytlig smutskastning och censurförslag mot alternativmedia visar också att MSB är kidnappat av främmande makt.

Katerina Janouch kom också med utmärkt kritik mot MSB-rapporten:

MSB-rapport om valpåverkan: En av skribenterna ville “skydda sund islamistisk extremism”

"Striden om Sverigebilden går vidare. I en nyutkommen rapport som bekostas av skattebetalare och som presenteras av MSB – där den fd misslyckade polischefen Dan Eliasson i dag styr – hävdas att det största problemet för Sverige är att alternativa medier rapporterar om hur verkligheten faktiskt ser ut, inte det faktum att samhällsproblemen växt sig större. Rapporten är framställd av fyra kända utländska skribenter, varav en, Jonathan Birdwell, i brittiska Guardian uttalat sig om att islamistisk extremism kan vara naturlig och hälsosam. Är detta verkligen rätt personer att uttala sig om Sverige?"

Svenska valet har påverkats av främmande makt, men inte av Ryssland utan Väst, vars underrättelsetjänster har kidnappat de svenska vilka i sin tur fjärrstyr de svenska media med järnhand. MSB-rapporten skall avleda från denna skandal.

Hur begåvade är egentligen MSB:s medarbetare som anlitar klåpare att skriva en ihålig rapport om centrala Sverige-frågor som går så lätt att plocka isär?

Nyheter Idag, som också attackeras oseriöst i MSB-rapporten, har tittat närmare på frågan. "Svensk inrikespolitik kan delas upp i de goda, de onda och de fula. Så skriver rapportförfattaren Chloe Colliver i ett internt mejl till Myndigheten för samhällsskydd och beredskap som i sin tur anlitat Colliver för en rapport om valrörelsen. – Det hon skriver där är djupt olämpligt, det är sådant vi direkt tar avstånd ifrån, säger Mikael Tofvesson till Nyheter Idag."

"......  rapportförfattarna rekommenderar svenska staten att verka för ekonomiska sanktioner mot just medier som Nyheter Idag. Detta har Tofvesson tidigare kommenterat med att ”vad de har kommit fram till får stå för dom, det lirar inte riktigt med vårt uppdrag”."

Mikael Tofvesson, operativ chef för valet 2018 hos MSB, kommenterar till Nyheter Idag: "När jag läser det här ser det ut på det sättet, vilket är synnerligen osmickrande för oss, men tyvärr blir det fel."

Dessutom diskuterade de smarta MSB-medarbetarna om betalningen av två miljoner kr skulle hållas hemlig, men det läckte ut ändå.

Även Nordfronts vassa kritik mot MSB-rapporten är värd att läsa.

Inte ett ord i rapporten om det extrema valfusket i Sverige 2018.

 

Andra avslöjanden om MSB och psykförsvaret på WTV:

Pestsmittade Dan Eliasson skall kräkas på MSB;

Att skapa en ny myndighet om psykologiskt försvar är landsförräderi Stefan Löfvén!

Åsiktsregistrering på DN i samarbete med Styrelsen för psykologiskt försvar;

Extremt valfusk 2018;

 

 

You must be logged in to comment.