Ukrainska folket vill ha tillbaka den gamla Janukovitj regeringen

Tuesday, 12 December 2017 12:53

Den ukrainska TV-kanalen NewsOne hade nyligen inslaget "Subjektiv återblick med Anna German". Där frågades tittarna i direktsändning: "Skulle ni nu välja mellan den före detta kriminella regeringen och den från idag, för vem skulle ni rösta?"  47 181 ukrainare deltog i svaret och 92% valde att få tillbaka regeringen under Victor Janukovitj. Han hade röstats fram av det ukrainska folket under demokratiska val, där inga observatörer hade kunnat komma med kritik. Hans regering hade jagats bort efter den amerikanska Maidan-massakern, se de nya avslöjanden om USA:s illgärningar under Maidan-statskuppen i den italienska filmen nedan.

källa

När man jämför läget idag i Ukraina med den före det olgaliga amerikanska maktövertagandet blir man inte förvånad:

1. Nyligen gjordes en undersökning om Europas fattigaste länder, Ukraina har sjunkit till bottennivå med en medelinkomst på 180 EUR i månaden, jämfört med 400 EUR under den legitima regeringen. Det går inte att leva på en sådan lön i Ukraina.

2. Den ukrainska valutan är enbart en tredjedel värd jämfört med före kuppen den 22 februari 2014.

3. BNP har halverats.

4. Exporten har sjunkit med mer än hälften.

5. Arbetslösheten är rekordhög.

6. Alla högteknologiska jobb har försvunnit.

7. Pensionsminimum är 40 EUR i månaden (där betalar USA naturligtvis inget)

8. Priserna för livsmedel, el, vatten och uppvärmning har stigit med upp till 400% då Poroschnkoregimen vägrar köpa den billiga och subventionerade ryska energin.

9. Inga pengar till dagis, skolor och vägar, men till onödiga vapen!

10. Utländska investitioner har sjunkit under en tredjedel.

11. Ukraina har utsatts för massflykt. De flesta har stuckit till det säkra Ryssland. Gammelmedia har också tigit om detta.

12. Poroschenkoregimen för dagligen småkrig mot de ukrainska landsmän i öster med många döda och sårade. Minsk-freden respekteras inte.

Så ser det ut när man får "hjälp" av Väst. Fråga stackarna i Libyen, Afghanistan, Irak och alla de andra länderna som invaderades av USA och Väst.

----

Idag hade Andes Romelsjö ett viktigt inslag:

Vad hände vid Maidan, och vad skrev media?

"Denna film kan kasta ytterligare ljus över händelserna på Maidan i februari 2014 som ledde till en av USA och EU stödd fascistinfluerad statskupp mot en folkvald president (i av OSSE lovordade val) 22/2 2014, dagen efter det att en överenskommelse ingåtts mellan president och opposition. Etablerade massmedia tiger helt om statskuppen.
Nu är Ukraina ett land med mycket lägre BNP än 2014, och mycket beroende av USA,EU och IMF. Inget har gjorts åt den då kritiserade korruptionen och Maidan-händelserna har inte utretts. Inbördeskrig rasar i landet. Statyer har rest till minne av nazistledares insatser under Andra världskriget.
"

-------

Bakgrundsinfo om Ukraina på WTV: Google/Firefox censur mot WTV:s farligaste Maidan artikel:

NATO:s Stay Behind krypskyttar mördade på Maidan: Fuck the NATO!

Nya bevis att USA/EU sidan låg bakom krypskyttarna på Maidan;

USA och Soros bakom upproret i Ukraina;

Nu börjar det ekonomiska kriget om Ukraina och dess plundring;

Ukrainska regeringen och deras nazister mördar trots "vapenvilan;

 

 

You must be logged in to comment.