USA för ett migrationskrig mot Europa

Wednesday, 16 September 2015 17:27

IS/ISIS/Daesh har härjat sedan flera år. Deras illdåd eller erövringar av nya områden har inte ändrats markant under de senaste månaderna. Ändå har den värsta flyktingströmmen till Europa sedan mannaminne plötsligt dragits igång. Det är tydligt att någon mycket mäktig hand organiserar detta med flit. Någon finansierar de hutlösa belopp, ofta mer än 100 000 kr, som de stackars migranter måste betala till en flyktingsmugglare för livsfarliga och ansvarslösa resor.

De flesta som väller in till Europa som ett fjärrstyrt lämmeltåg kommer inte ens från Syrien som lögnmedia försöker pränta i oss. Den tyska tullen har funnit massor med förfalskade syriska pass som delats ut till folk från Irak, Pakistan eller Afghanistan. En holländsk journalist kunde lätt köpa en syrisk pass för 750 EUR med bilden på Hollands regeringschef Mark Rutte och ett arabiskt fake namn. De som verkligen kommer från Syrien har ofta startat sin migration från flyktingläger i Turkiet och Jordanien, men inte direkt från Syrien. De flesta har förståeliga ekonomiska skäl att förbättra sin situation, men de har inte bombats från sina hem, så att de inte skulle kunna visa äkta asylskäl.

Sverige och Tyskland har varit attraktiva för migranter sedan flera år och det har varit känt i hela världen att dessa länder fullständigt struntar i EU:s och inrikes lagstiftning. Rättsstaten migrationstorpederas fullständigt.

Varför brakar flyktingkaoset loss just nu och inte tidigare?

Kan det hänga ihop med att de mörka bakgrundskrafterna inte lyckats med att dra igång det tredje världskriget i Libyen, Iran, Syrien eller Ukraina och Yemen?

Meningen med den urgamla planen att starta tredje världskriget är att störta jorden i ett fullständigt kaos så att alla jordlingar längtar efter den starka handen att styra hela planeten centralt, och denna hand skall naturligtvis vara USA, med sin största krigsmaskin i världen och dollarn som finansvapnet.

källa

Men när vanliga vapen inte ger det önskade resultatet, kanske ett lömskare vapen kan ge det? Migrationsvapnet.

"In Weapons of Mass Migration, Kelly M. Greenhill offers the first systematic examination of this widely deployed but largely unrecognized instrument of state influence. She shows both how often this unorthodox brand of coercion has been attempted (more than fifty times in the last half century) and how successful it has been (well over half the time). She also tackles the questions of who employs this policy tool, to what ends, and how and why it ever works. Coercers aim to affect target states' behavior by exploiting the existence of competing political interests and groups, Greenhill argues, and by manipulating the costs or risks imposed on target state populations.  .......

The theory is further illustrated and tested in a variety of case studies from Europe, East Asia, and North America. To help potential targets better respond to—and protect themselves against—this kind of unconventional predation, Weapons of Mass Migration also offers practicable policy recommendations for scholars, government officials, and anyone concerned about the true victims of this kind of coercion—the displaced themselves."

Tyska Frankfurter Allgemeine kallade migrationsvapnet 2011 för det nya supervapnet, die neue Superwaffe.

New York Times titlade: Using Refugees as Weapons

Den 1 juli 2014 kom FN med studien: Forced Migration as a Weapon of War in Iraq and Beyond

Mot Sverige användes migrationsvapnet redan på 1800-talet så till den fruktansvärda graden att konstgjord fattigdom och svält tvang en tredjedel av svenskarna att fly till USA eller andra länder. Idag är det tvärtom, länderna skall förstöras med immigration och inte emigration.

Påfallande är också hur massmedia hycklar moral att alla måste hjälpa, även mot deras vilja, utan att en enda journalisthora har tagit en enda flyktingfamilj hem till sig själv. Ingen grupp i samhället ha så låg moral som gammelmedias journalister. När hundratusentals barn mördades av USA och England i Irak och Afghanistan efter 1991 och sedan 9/11 2001 visades inga bilder av sönderbombade barn.

När USA och NATO gör en statskupp mot den demokratisk valda regeringen i Ukraina den 21 feb 2014 med massakrer på civila i Öst-Ukraina visas inga bilder på lemlästade barn. Men nu är gammelmedia full med hemska historier om flyktingeländet parat med upprop att Europa skall hjälpa, men inte ett ord om Saudiarabien, Israel, Qatar eller de förenade Arabemiraten, som är extremt rika och som har orsakat den katastrofala flyktingsituationen, att de skall ta sig an eländet. USA:s jättestängsel mot Mexiko får vi inte heller någon information om. Inte heller ett ord om att det är mera effektivt att hjälpa på plats än här.

Det är tydligt att de förljugna mainstream media instrumentaliseras i migrationskriget mot Europa. Deras och politikernas rop på öppna hjärtan är rent hyckleri, vilket bl. a. också bevisas med att fulmedia och politiker ljuger jämt om Västs orsak till eländet i och omkring Syrien. Folk flyr till Assad-regimen, men från ISIS, som byggts upp och styrs av USA och Israel.

Till bilden av migrationskriget hör också att över 80% av de som kommer till Europa är män i vapenför ålder, dit räknas också det stora antalet ensamkommande flykting"barn", som ljuger systematiskt om sin ålder.

ISIS har i början av 2015 hotat med att skicka minst en halv miljon terrorister till Europa. Ca. 2-3 % av dessa krigsföra män som erövrar Europa nu är IS-terrorister och Säpo bara sover och låter dem komma in okontrollerad till Sverige. Inte ett kritiskt ord från Säpo att skydda Sverige mot IS-terrorhotet när gammelmedia gapar efter öppna gränser och hjärtan.

Säpo är under CIA- och Mossad-kontroll och dessa är centrala verktyg i migrationskriget mot Europa.

De använder säkert också mind control vapen för att likrikta journalister, myndigheter, politiker och migranter. Annars är det obegripligt att så många samhällsbärande människor skriker ja till Sveriges undergång till följd av massinvasionen. Man behöver inte vara Einstein för att kunna räkna ut att Sveriges/Europas resurser inte räcker till att rädda hela världen.

White TV var det enda mediet i Sverige som uppmärksammade den österrikiska underrättelsekällan, som alarmerade att USA organiserar den stora migrationsbomben mot Europa. Naturligtvis är George Soros med i konspirationen.

Läs även på Blueshift om 'handboken för yrkesflyktingar':

George Soros bakom flyktingfloden – så här går han tillväga

Annat om migrationskriget mot Europa på White TV:

USA organiserar och betalar människosmugglare till Europa;

Varför tiger journalisthororna om det amerikanska jättestängslet mot Mexico?;

Orsaken till flyktingkatastrofen efterfrågas inte av politiker och journalister då de själva är medskyldiga;

Demokratisera Sveriges invandringspolitik!;

 

You must be logged in to comment.