Bilbränderna förmodligen övning av ISIS-armén i Sverige, Update 15.8.18

Tuesday, 14 August 2018 18:48

Nattens bilbränder runtom i Sverige var väl organiserade. Starttiden tycks vara kl. 21:00 den 13 aug 2018. "Ganska precis klockan 21 igår natt började det hela." citerar AB ett vittne. Modiga Bianca Muaratgic kallar gärningsmännen med rätt för terrorister. "Då rusar 7-8 stycken maskerade personer fram och börjar, väldigt systematiskt, planerat och i detalj att banga sönder rutor på bilar. Några hade dunkar och några tände på."

Larmnumret 112 var blockerat eller överbelastat. "Han försökte ringa 112, men det gick inte ens att koppla upp samtalet."

Terroristerna var uniformerad helt i svart som ISIS brukar göra. Svart är djävulens färg.

Polisen daltar med terroristena. "Polisen säger sig också ha en bra uppfattning om vilka förövarna är. Flera av gärningsmännen ska vara underåriga.

– Vi har redan på morgonen börjat föra orossamtal med föräldrarna till de ungdomar som var aktiva. Vi valde att inte gripa några på plats utan har identifierat dem, säger polisens talesperson Ulla Brehm till SVT.

Bara i Frölunda brann över 60 bilar och i Trollhättan ska ett 40-tal "ungdomar" ha blockerat vägar, kastat sten på polisen och bränt bilar, rapporterar GP.

– Vi har identifierat några ungdomar som har varit på plats i Trollhättan, och haft så kallade föräldrasamtal under kvällen. Men ingen har knutits till något brott i nuläget, säger polisen Hans Lippens till GP." skriver ofria Fria Tider.

Samnytt citerar något som avslöjar att polisen skyddar terroristerna:

– Det är unga killar i senare tonåren som bor i Frölunda. De är kriminella och verkar ha gjort det här helt utan anledning. De har bara gett sig på sina grannars bilar egentligen, bara för att de verkar tycka att det är kul, säger Dan Windt, chef för lokalpolisområde Storgöteborg Syd."

Terroristerna har inte agerat helt utan anledning utan anledningen är en order från de som har samordnat och organiserat brandattackerna mot Sverige. För att visa att polisen inte gör något låter terroristerna även smälla fyrverkeri, så att ingen missar brandattackerna.

källa

Statsministern säger till Ekot: " ... det ser nästan ut som en militär operation."

Bara en kraft i Sverige har makten att samordna så många terrorister runtom i landet:

den sedan 2014/15/16 insmugglade ISIS-armén, som WTV var ensam om att larma. Nu när Syrien och stora delar av Irak har befriats från IS-terroristerna tack vare Iran och framförallt Ryssland, har IS öppet deklarerat att de kommer attackera Europa.

"Säpo bedömer att det i dag finns tusentals våldsbejakande extremister i Sverige. Ökningen de senaste åren har varit dramatisk.
– Vi har aldrig sett något liknande i den omfattningen förut, säger Säkerhetspolischef Anders Thornberg
" juni 2017.

ISIS har byggts upp och kontrolleras av CIA och Mossad. Därför attackerar de aldrig Israel, utan får hela tiden hjälp därifrån. I Sverige har Mossad korrumperat hela polisledningen sedan 1980-talet, vilket WTV vet från pålitliga källor inom den gamla MUST, innan den också kapats av Mossad efter Estonia-massmordet.

Mossad kontrollerar den svenska polisen genom kriminella polischefer och åklagare har de knappt någon möjlighet att agera mot bränderna.

Att många gärningsmän är unga tar inte bort misstanken om ISIS-armén i Sverige.(se fjärde filmen nedan) Många ljuger om sin ålder och ISIS rekryterar ständigt nya förmågor. 10-tusentals unga krigföra män har gått under jorden i Sverige och lever inte på socialbidrag utan pengar från Mossad, CIA, Saudiarabien och Qatar.

Lena Holfve är inne på samma ISIS-spår: " I mina ögon är det solklara invasionssoldater som är i farten i Göteborg, och nationen lär väl explodera".

Nattens bilbränder i stora delar av Sverige var förmodligen en övning av IS-armén i Sverige för att samordna terroristerna över hela landet. Detta kan användas som ett avledningsmanöver nästa gång för att binda polis och räddningstjänster för att sedan slå blodigt till på andra håll i Sverige. Kanske Hallunda och Södertälje blir kidnappade och man utropar den Islamska Staten på svensk mark där.

Update. 15 8 2018: GP. rapporterar att en av de tre misstänkta har gripits på flykt i Turkiet. Detta land har varit en slags ledningscentral för ISIS.

Sommarens bränder var med stor sannolikhet resultatet av vädervapen som använts mot Sverige. Med andra ord: Sverige är under attack av främmande makt. Bara Populisterna och AfS är kapabla att sätta stopp för det!

Liknande IS-terrorvarningar för Sverige på WTV:

Med Anders Thornberg behåller Mossad kvar sitt grepp om den svenska polisen;

Sveriges fiende Mossad bakom IS;

Midsommarens lastbilsskada på Södertäljebron förmodligen ISIS-sabotage och hemlig övning för inbördeskrig;