Svenskt rättsväsende ruttet. Om feministiska Hilda hade makten, hur kan det då bli så låga straff för våldtäkter?

Thursday, 26 April 2018 19:08

Nordfront gjorde ett intressant försök att hitta skälen varför svenskt rättsväsende är i förfall. Att vårt rättsväsende är extremt ruttet har jag själv tyvärr nästan dagligen fått uppleva under nästan 30 års erfarenhet av svenska domstolars hårresande domar och beslut. Ju längre tiden har gått, desto värre har det blivit. Nordfront ser i de feministiska nätverken Hilda och Ruben några av orsakerna. Tyvärr missar Nordfront helt att patriarkatet fortfarande härjar och skadar kvinnor dagligen. Därför finns all anledning att främja kvinnors karriärer. Naturligtvis skall kvalifikationer avgöra vilket jobb någon får och inte könet. Annars gör vi kvinnorna och samhället en björntjänst.

källa

Men om nu feministerna är så mäktiga inom de svenska domstolarna med Hilda och Ruben i farten, hur kan det då förklaras att vi plågas dagligen av skandalöst låga våldtäktsdomar, av våldtäktsmål som ligger i högar hos polisen och inte bearbetas, av åklagare som nonchalerar kvinnliga offer när invandrare är misstänkta? Varför utvisas inte ensamkommande manliga brottslingar automatiskt?

Samnytt hade i förrgår följande rubrik:

Omar våldtog Emma – fick lägre påföljd än lagens minimistraff eftersom han förlorade sitt taxileg

"För våldtäkt är i brottsbalken stipulerat lägst två års fängelse. Den högsta påföljd som kan utdömas (om brottet inte rubriceras som grovt) är sex års fängelse. En majoritet av våldtäktsmännen döms dock inte till påföljder inom detta spann, utan till fängelsestraff som är lägre än minimipåföljden.

En undersökning som TV4 har gjort av våldtäktsmål de senaste fem åren visar att i hela 55 procent av domarna ligger påföljden under minimipåföljden två år. Och i 13 procent av domarna är påföljden lägre än ett års fängelse."

Å andra sidan döms nordeuropeiska förövare påfallande extra hårda. Se bara den skakande filmen om felaktigt dömda, första filmen längs ner, som jag hittade hos Yrsas Bakom Kulisserna.

Hur kan detta paradox förklaras?

Utgångsläget:

1. Domstolar söm dömer fel är fördelad över hela landet, men Solna tingsrätt är vidrigast av alla. Första tecken på att även sharialagen infiltrerar svenskt rättsväsende.

2. De flesta domare, åklagare eller poliser kan inte mutas med pengar eller andra förmåner. De flesta som arbetar inom rättsväsendet är hederliga personer.

3. Den dolda ordern är: gynna invandrare men döm hårdare mot inhemska.

4. Resultatet främjar ondskan och skadar främst kvinnorna.

5. Resultatet kan så likformat bara åstadkommas genom masstyrning utan att de styrda känner av det.

Förklaringen:

Onda makter, som är svåra att greppa, kontrollerar rättsväsendet.

1. Jag vet via min M/S Estoniaforskning från MUST-agenter, att mansdominerade Mossad hade kapat den svenska polisledningen redan under 1980-talet. På den fronten tiger Nordfront därför att de kontrolleras just av Mossad, som alla andra nationalsocialistiska rörelser i Europa. Detta vet jag från mina konversationer med Dr. Andreas von Bülow (S), som under tolv år kontrollerade de tyska säkerhetstjänsterna på uppdrag av det tyska parlamentet Bundestag.

2. Jag vet från min mycket djuptgående mind control forskning att militären och världens ledande underrättelsetjänster har strålningsvapen, som kan tränga in i en människans hjärna utan att hon märker det. Väl inne i hjärnan kan tankar läsas, utplånas eller ändras, minnet läsas, utraderas eller ändras och samtliga kroppsdelar påverkas positivt (sällan) eller negativt inklusive spridning av sjukdomar eller dödliga hjärtproblem och liknande.

3. Jämte Ryssland och USA är Sverige det främsta landet i världen att utveckla och testa den lömska mind control teknologin på en oskyldig och ovetande befolkning. Då teknologin ofta sprids via mobilnätet, fick företaget Ericsson bli stor. Efter Estonias sänkning har även denna teknologi kommit under främmande makts kontroll, främst Mossads.

4. Ett av forskningscentren för mind control ligger hos KI i Solna.

5. Uppdraget är att krossa nationerna till förmån för en världsomfattande superdiktatur, som skall ledas av USA, den Nya Världsordningen.

6. Sedan ca. 30 år tillbaka är det möjligt att inte bara fjärrstyra ett individuum utan även ge massignaler över ett helt område eller land.

7. De som får göra karriär i dagens offentliga Sverige råkar just vara de, som går extra lätt att fjärrstyra med mind control. Löfven eller Annie Lööf är typiska exempel.

Annan domstolskritik på WTV:

Flesta domare i Sverige värdelösa då under mind control;

Göran Lambertz och många andra domare befaras fallit offer för tankekontroll;

Att sharia-tingsrätten ligger i Solna ingen slump; Populisterna kräver att nämndemän avskaffas;

Demokratisering av Sveriges domstolsväsende;