Valfusk i Tyskland förmodligen med mind control och hjärntvätt

Monday, 25 September 2017 19:42

Att Angela Merkel blev igen Kanzlerkandidat går enklast att förklara med mass-mind-control. Jag är själv tysk och jag känner ingen i min stora bekantskapskrets i Tyskland som tyckte om Merkels politik. De flesta i Tyskland lider på ett eller annat sätt under den okontrollerade massinvandringen. Den extremt ökande brottsligheten med våldtäkterna i spetsen är lätt att begripa även för den mest naiva homo sapiens. Trots detta fick das Merkel (CDU) 33% tillsammans med CSU, det lilla systerpartiet från Bayern, som också förlorade 10,5 %.

När de mörka bakgrundkrafterna vill ha en kandidat så trycker de igenom denne med deras maktinstrument. Därför kom Hitler till makten i Tyskland efter WW1. Han hade Rothschildgener från Salomon Rothschild i Wien och dessa lämpar sig utmärkt för fjärrstyrning via demoner. Dessutom drabbades Hitler av brittisk hjärntvättRoyal Institute of International Affairs strax efter WW1.

Då dessa Illuminater hatar Tyskland skulle man inte bli förvånad om de försöker tricket igen och sätter en dotter till Hitler vid makten, Angela Merkel, inte minst för att håna Tyskland. Målet är ju att förinta Tyskland. Det finns tyvärr inga klara bevis att så är fallet, men hennes ögon blir allt mer likt Hitlers, ju äldre Merkel blir. Även insidern Simon Parkes har antytt att Merkel skulle kunna vara Hitlers dotter, förmodligen genom konstgjord insemination från Projekt Lebensborn. Men Hitler överlevde ju WW2, så han kunde ha avlat henne direkt också.

Även om detta inte stämmer så överstyrs Merkel tydligt antingen av demoner och/eller mind control teknologi, annars går hennes tysklandsfientliga politik inte att förklara. Hon är ju en landsförrädare som med sin otyglade migrationpolitik klart bryter mot lagen i Tyskland, vilket flera domare från Tysklands författningsdomstol, Bundesverfassungsgericht, har uttryckt, en av dem en studievän till mig från min tid i München.

Sedan 1980-talet har jorden även fått mass-mind-control tekonogin. Då strålar satelliter och andra verktyg information rakt in i hjärnan på tyskarna att Merkel är bra och AfD är dålig. Detta är dock ett litet trubbigt verktyg och därför blev det trots allt betydliga valförluster för Merkel och sossarna (SPD), som båda fick sitt sämsta resultat sedan 1949.

Dessutom hade gammelmedia systematiskt mobbat AfD och gjort reklam för de stora koalitionspartierna CDU och SPD, detta kan man kalla för hjärntvätt eller propaganda, då reklamen inte direkt styr tankedatorn i hjärnan, som mind control gör med skalärvågor, utan gammelmedia appellerar till hjärnan som en utifrån kommande info, som måste processeras av hjärnan med möjligheten att förkasta denna information. Detta är en viktig skillnad som gärna blandas ihop. Direkt mind control strålning upptäcks inte av hjärnan och kan därför inte avfärdas.

Väljare över 60 år, de som inte har upptäckt alternativmedia utan hänger framför gammelmedia, har röstat i större utsträckning på Merkel, män men 41 % (minus 8 %) och kvinnor t.o.m. med 47 % (minus 6 %). Av 30-åringarna fick Merkel enbart 25 %.

Det som dock är mycket påfallande, och det är enbart därför jag skriver detta inslag, är att östtyskarna, de som bodde i DDR tidigare, har röstat mycket vettigare än de i väst. Där fick CDU enbart 26,5 % och AfD blev näst starkaste parti med 21,5 %. I den östliga delstaten Sachsen blev AfD t.o.m. det starkaste partiet. I Sachsen hade Stasi sitt högkvarter. Stasi hade fått tillgång till den då världsledande mind control teknologin från Sovjetunionen.

källa: det tyska valresultatet 2017 i det forna Öst-Tyskland DDR

Många av de östeuropeiska länderna som Polen, Tjeckien, Ungern o.s.v. trotsar den nationsförstörande massmigrationen, som EU-etablissemanget vill påtvinga dem, på ett häpnadsväckande sätt.

Världens mest kände mind control offer, svensken Magnus Olsson, har emigrerat till Polen, därför att mind-control-strålningen är betydligt lindrigare där och han fick hjälp av rysk teknologi som underlättade hans hemska mind control plågor.

Det går alltså som en röd tråd att många östeuropeiska stater som varit under Sovjet-kontroll beter sig mycket vettigare idag än de gamla Väst-länderna. Skälet är förmodligen att Ryssland lyckas trycka emot den västliga mind control teknologin med sin egen.

Att Ryssland är mycket framstående på detta område har de amerikanska diplomaterna på Kuba nyligen fått smaka på. Ljudvågor är ett annat ord för skalärvågor.

Den stora skillnaden i Tysklands valresultat 2017 mellan den gamla östra delen och den västra ger alltså en stark indikation, att valresultatet är en produkt av valfusk med hjälp av den hemliga och lömska mind control teknologin.