När Time väljer årets person har den tjänat djävulen

2015-12-15 19:51

källa: Årets person, kansler för den fria världen; Hitler var också kansler i Tyskland och hade också blå ögon. Hennes halsband ligger som en kontrollerande orm rund hennes nacke.

Att den amerikanska veckotidningen Time utsåg Tysklands förbundskansler / Bundeskanzler Angela Merkel till årets personlighet bådar inte gott. Det veckar onda minnen till Reichskanzler Adolf Hitler, som också utsågs till årets man för 1938 av Time i ett januari 1939 nummer. Kort därefter bröt andra världskriget ut. Skall detta nu indikera tredje världskriget för 2016?

källa

(det är White TV:s policy att inte visa bilder på negativa människor, men ibland krävs det av pedagogiska skäl; brun används i nazistiska sammanhang och violett i upplysta)

Båda tyska regeringschefer har förrått Tyskland, Hitler dock först tydligt efter krigsutbrottet, Merkel genom att tolerera migrationskriget mot Tyskland. Båda har fallit de djävulska krafter i smaken: Hitler för att han satte demokratin ur spel, tog Wall Streets man Hjalmar Schacht som finansminister i stället för Gottfried Feder, mördade sina rivaler (Röhmputsch) och avlade kriminella gäng i Tyskland som SA och SS samt Gestapo. Dessutom var han en bra vägberedare till WWII.

Times hyllning av Merkel låter misstankarna blåsa upp igen, att hon är en oäkta dotter till Hitler. Många anser att Merkels ögon liknar Hitlers ju äldre hon blir. Är det därför Time valde att publicera en förvrängd bild av henne nu?

Merkel beter sig som en diktator i Tyskland. Hon retar inte bara sitt eget parti CDU och hela den tyska befolkningen, utan t.o.m. hela EU. Nyligen rapporterades om en vändning i hennes extremt ansvarslösa politik, men det var bara ett spel för gallerierna. Hon sade kort därefter att det fortfarande inte skulle finnas några gränser hur många migranter Tyskland skall släppa in. Inga gränser runt landet och inga gränser för vansinnet.

Merkel kommer med samma dumma argument som den svenska regeringen: andra EU-länder skall avlasta. De är dock mycket klokare och har inte det minsta intresset att få en hel ISIS-armé insmugglad till sig. Även Lettland gav sin regering foten för en vecka sedan, trots att den bara ville släppa in EU-kvoten på 776 migranter.

Att förlita sig på skyddet av Schengens yttre gränser genom EU:s försorg hjälper föga. Grekland, Bulgarien och Rumänien har stora mutproblem, därför att de betalar sina tjänstemän så extremt dåligt. Kan migranter köpa förfalskade syriska pass, kan de också köpa gränsvakterna.

Det vidtas inte heller vettiga åtgärder, att göra förhållanden bättre i de länder som ger upphov till migrationen. I Syrien är det Ryssland och Iran som städar upp tillsammans med Assads trogna, men Väst har hittills gjort mer skada än nytta, kanske med undantag av Frankrike, som samordnar sina insatser direkt med Putin.

USA belönar alltid de som vill förstöra Tyskland.

Dags att göra ett DNA-test mot Merkel, för att utesluta ryktet att hon är en oäkta dotter till Adolf Hitler genom konstgjord befruktning från Projekt Lebensborn.

Merkel muss weg!

Se även på White TV: Merkel gör som Hitler förstöra Tyskland;

Västliga säkerhetstjänster hjälper USA med flyktingkriget mot Europa;