WOW! ABBA tillbaka efter 40 år! Tidslös bra musik för själen! Världens bästa band

Friday, 03 September 2021 00:44

Källa

https://www.friatider.se/har-ar-abbas-forsta-nya-latar

"Det låtskrivarduon Björn Ulvaeus, 76, och Benny Andersson, 74, talat om i fem år hände plötsligt. Det svenska popundret Abba ger ut ett helt nytt album – Voyage – med tio låtar den 5 november. De två första låtarna släpptes på torsdagskvällen och kan höras nedan.

"Vi tog en paus på våren 1982 och nu har vi bestämt att det är dags att avsluta den pausen", skriver Abba i ett pressmeddelande.

De två nya singlarna låter påfallande likt Abba när de var som störst. Enligt Agnetha Fältskog, 71, är det Benny Anderssons analoga studio på Skeppsholmen i Stockholm som har använts för inspelningen, och av de två första låtarna att döma har bandet avhållit sig från att använda mer sentida teknik såsom autotune vid produktionen, även om enskilda undantag hörs."

För mig har ABBA hela tiden varit världens bästa band. Deras musik är tidslös och alltid bra för själen. Fantastiskt att dessa fina och vackra röster har kunnat bevaras under 40 år! Trodde inte det var möjligt.

Att lyssna till dessa två nya och mycket berörande låtar är som en tidsresa till Sveriges glanstid! Hoppas detta kan bidra att bygga upp Sverige igen till ett glansland, fri från främmande makt som vill förinta Sverige, fri från den djupa staten som våldtar hela planeten och som har ett extra djävulskt öga på Sverige.

Lyssna även på WTV:

Lena Anderssons låt Säg det med en sång (Björn och Benny) förtryckt då extremt vackert, Melo 1972;

Rysk modern musik mycket vackrare än vår i Väst;

Britney Spears också offer för Musikindustrins 'Mind Control' Program;

Stalinistisk censur i Sverige: Filmhuset diskriminerar Jüri Lina;

Eurovision jury uppenbart under mind control;

Den första filmen nedan fick 2,6 miljoner visningar under de första sju timmarna. Vilken succé! Grattis ABBA! Ni är bäst!

 

https://youtu.be/pAzEY1MfXrQ


https://youtu.be/uHU48c-dtqk

 

https://youtu.be/6i-lN3UpyBU

 

 

You must be logged in to comment.