Kvinnan är överlägsen mannen, därför blir hon förtryckt

Sunday, 08 March 2015 21:25

källa

Det är bra att det finns en internationell kvinnodag. Den har sina rötter i det hemska kvinnoförtrycket som pågått sedan tusentals år på jorden. Varför har det varit patriarkat hela tiden och varför är det så svårt att få full jämställdhet, trots att många snackar om det idag?

Utgångspunkten är det faktum att kvinnor är överlägsen männen:

1. Kvinnor kan föda barn. Vilken gåva!

2. Därför har kvinnor bättre intuition. Med småbarn kan man inte prata vettigt, man måste känna av vad de behöver. Intuitionen är själens direkta informationskanal till hjärtat. Detta är den renaste informationen vi kan få. Använder vi förnuftet via hjärnans vänstra halva, är den pestsmittat genom mind control och annan hjärntvätt som skall vilseleda oss.

3. Kvinnor arbetar bättre med båda hjärnhalvor. Den högra står för kreativitet och helhetssynen. Kvinnor använder därför sin skalärvågsinterferometer bättre än män, då de behöver fullt ös i båda hjärnhalvor, annars finns inte två skalärvågor från vardera hjärnhalva som kan interferera med varandra. Det är så vi skapar!

4. Därför är kvinnor mera medialt begåvade än män. Det finns flest duktiga media hos kvinnor. Jag går alltid till ett kvinnligt medium. De få män jag testade var kass. Därför brändes så många häxor på bål. De mörka makthavarna ville inte bli avslöjade av medialt begåvade människor. I vissa fall brändes även män och barn, då de också hade medial begåvning. Men den stora majoriteten var kvinnor.

5. Kvinnor har bättre simultankapacitet, vilket förmodligen hänger ihop med att det kan använda båda hjärnhalvor på ett effektivare sätt.

6. Kvinnors sexualitet är männens överlägsen. De kan få multipla orgasmer och är ofta mera känslosamma än män.

7. Kvinnor skall selektera med vilka de har sex för att därigenom höja samhällets nivå. De tillåter inte vem som helst att para sig med, vilket höjer avlingsnivån i samhället. Därför är en äkta jude bara den vars mor är judinna. Män är däremot programmerade att sprida sina gener så långt som möjligt, oberoende till vem. Därför nedvärderas en kvinnlig hora mer än en manlig. Därför är en våldtäkt mot en kvinna någonting mycket allvarligare än mot en man.

8. Kvinnors kroppar är vackrare än männens. Inget som dinglar .....

9. Kvinnor är renare än män. Hur hemska förhållanden än må vara, en kvinna försöker alltid hålla sig och omgivningen så rent som möjligt.

10. Kvinnor är bättre i skolor och universitet.

Detta var bara några exempel.

Om man nu vill underkuva en hel planet med människor så är det smartast att förtrycka den duktigaste delen, kvinnorna, och sedan vigla upp båda delar mot varandra. Därför har vi patriarkatet sedan evigheter. Då samtliga religioner är designat som förtryckarinstrument, har samtliga religioner kvinnofientliga drag. På så sätt hade Gudrun Schyman rätt när hon tyckte att källan till kvinnoförtrycket var samma i orienten som i occidenten. Hon kunde bara inte förklara det ordentligt.

Därför kan vi först uppnå full jämställdhet, när de hemliga makthavarna på jorden har förlorat sin makt över oss och människorna får härska över sig själva. För att åstadkomma det behövs eldsjälar och ögonöppnare som David icke, Simon Parkes och många andra. Det är ju därför de har smutskastats och censurerats så mycket.

Fundera även på White TV om: Det osynliga kriget mellan världens hemliga makter ger oss mera frihet;

 

You must be logged in to comment.