Lita inte på Leif GW i Palmefrågan, Lars Borgnäs har alltid varit ärligare

Monday, 27 February 2017 00:00

Idag är det 31 år sedan Sveriges statsminister Olof Palme mördades på öppen gata i Stockholm. Alla minns vad de gjorde när de fick det hemska budskapet, precis som de minns M/S Estonias sänkning.

Gunnar Wall var tidigt en av de seriösa Palmespanare

Veckans Brott tog upp det idag och det var mycket positivt att de bjudit Gunnar Wall, en av de ledande ärliga experterna. Leif GW är tyvärr ingen pålitlig Palme-bedömare. Han tyckte tidigare att gärningsmannen var Christer Pettersson, då det redan var solklart att han inte var det, han var bara syndabocken.

Leif GW pekar på den militära underrättelsetjänsten, som var den enda säkerhetstjänsten på den tiden som försvarade Sverige fram till Estoniamassmordet 1994. Leif GW borde peka på utländska säkerhetstjänster och deras fotslickare Säpo.

Det mesta talar för att den informelle CIA chefen George Bush pappa gav order att mörda Olof Palme. CIA lät den sydafrikanska säkerhetstjänsten utföra dådet, med hjälp av Sveriges NATO-Stay Behind arm, kallad Arla Gryning. Detta är en del av det s.k. polisspåret.

Annan Palmeforskning WTV:

Palmemordet och Estonia-massmordet hänger ihop;

Vem mördade Olof Palme? Ole Dammegård har forskat fram svaret under 29 år;

CIA Agent Chip Tatum bekräftar Palmemöte med Oliver North;

Svenska Media ökar Palmemisstanken mot Hans Rausing;

Leif GW Persson en av många Palme-mörkläggare;

 

You must be logged in to comment.